Jalur LED Digital Warna Bodas

  • LC8812B SK6812 Digital White LED Strip

    LC8812B SK6812 Digital Bodas LED Strip

    Ngagunakeun LC8812B tunggal bodas 5050 piksel dipimpin chip salaku sumber cahaya, cara kontrol anu sami sareng sk6812 / ws2812b, warna bodasna 2800-3200k bodas haneut, bodas bodas 3800-4500k, bodas bodas 5700-6500k, 1 dipimpin 1 piksel tiasa kajawab. LC8812B Digital White LED Strip tiasa dikawasa ku WIFI jarak jauh sareng telepon sélulér (Android, IOS), janten anjeun tiasa ngarobih warna sareng peredupan LED sakumaha anu anjeun pikahoyong iraha waé.

  • LC8812WWA SK6812WWA LED Strip

    LC8812WWA SK6812WWA LED Strip

    (1) LC8812B / SK6812 LED nyaéta fungsi pin pikeun pin, pangaruh cahaya anu sami, cara kontrol anu sami.

    (2) SK6812WWA / LC8812WWA LED nyaéta IC di jero SMD5050. Cai mibanda 3 suhu warna dikawasa ku LC8812 IC, Bodas Bodas: 6000-7000K, Bodas Hébat: 2700-3000K, Amber: 1800-2000K, fungsi anu sami sareng SK6812WWA, bodas anu tiasa dirobih.

    (3) Masing-masing dipimpin dikontrol, unggal dipimpin tiasa diteukteuk.

    (4) Tegangan Operasi 5 Tegangan DC.

    (5) Sistem kontrol sinyal SPI, sistem kontrol pidéo DVI, konsol DMX tiasa dikontrol.

    (6) LED ngagaduhan voltase nyetir anu handap kacaangan tinggi, sudut paburencay, konsistensi anu saé, kakuatan handap, sareng umur panjang.