Jalur LED UCS2912 RGBW

Pedaran pondok:

UCS2912 LED Sperjalanan kamier 4chips dina 1 SMD 5050 RGBW LED kalayan programmable UCS2912 IC, papan lébar 15mm, non-built UCS2912 IC control, 256 tingkat abu, tiasa diteukteuk, tiasa ngahontal ngudag, robih warna, épék flash. Jalur dipimpin UCS2912 RGBW kami henteu ngan ukur tiasa ngahontal efek warna digital parobihan, tapi ogé tiasa ngahontal pangaruh bodas, bodas haneut, atanapi alami tetep bodas. Janten dibandingkeun sareng strip led color impian RGB, UCS2912 ieuRGBW strip dipimpin ngagaduhan fungsi RGB sareng strip led RGBW.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk Jalur LED UCS2912 RGBW
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC UCS2912
Ngaluarkeun warna RGBW Digital
LED Q'ty 60led / m, 72led / m, 96led / m
Piksel Q'ty 60pixel / m, 72pixel / m, 96pixel / m
Sudut Témbong LED 120 Gelar
Warna PCB Bodas / Hideung
Peunteun IP IP20, IP65, IP67, IP68.
Panjang / Gulung 5M / Roll, panjang strip tiasa disaluyukeun
Tegangan Gawe DC5V
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS
CRI (Ra>): 90
Garansi (Taun) 2 taun

 

Modél

LED Qty

IC Qty

Voltaseu

Max Kakuatan

Skala abu

Warna

Lebar

LC-2912X60XM15W-5V

60

20

5V

24W / M.

256

haneut bodas alam bodas

tiis bodas Beureum

Héjo

Biru

15mm

LC-2912X72XM12B-5V

72

24

28.8W / M.

256

12mm

LC-2912X96XM20W-5V

96

32

38.4W / M.

256

20mm

Aplikasi:

Éta saé pikeun modul warna lengkep LED, lampu super lemes sareng lemes LED, tabung penjaga LED, lampu LED penampilan / adegan, lampu titik LED, layar piksel LED, layar ngawangun LED.

Diagram Sambungan Jalur LED:

Garansi:

Kami gaduh garansi 2 taun sareng 3 taun pikeun sababaraha jinis produk anu dipimpin.

FAQ

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng urang gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.

Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs

Q: Naon waktos pamimpin anjeun?

A: Biasana barang tiasa dikirim ku 1 minggu, produk anu dipimpin khusus peryogi langkung waktos numutkeun produk lengkep.

Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM atanapi ngadamel produk desain énggal?

A: OEM tiasa dilakukeun, urang tiasa ngalakukeun sakumaha paménta konsumén kalayan ukuran anu béda, perenah, logo pelanggan sareng labél, sareng kami ngadamel seueur desain énggal pikeun Palanggan numutkeun ideu na.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami