Smart LED Chip

  • LC8805B-1515 LED Chip

    LC8805B-1515 LED Chip

    LC8805B-1515 mangrupikeun kaméra piksel anu tiasa dianggo IC terpadu 1515 rgb smd dipimpin chip. LC8805B-1515 LED mangrupikeun LED 1515 piksel anu anyar, nyaéta 3 kabel LED (5v, DAT, GND), éta LC8805B ic di jero, anu tiasa cocog sareng sk6805 / ws2812b, fungsi anu sami sareng cara kontrol anu sami. unggal kanal nyaéta 5mA, sareng LC8805B-1515 mangrupikeun 15mA per led.

  • LC8805B-2020 LED Chip

    LC8805B-2020 LED Chip

    (1) LC8805B-2020 LED mangrupikeun LED piksel 2020 anu énggal,ieu fungsi anu sami sareng cara kontrol anu sami kalayan sk6805-EC20, unggal kanal nyaéta 5mA.

    (2) Smart SMD ngahijikeun kualitas luhur kontrol éksternal tunggal-kawat serial cascaded konstan ayeuna IC.

    (3) Piksel kontrol éksternal lengkep, jantenkeun campuran warna sareng kaseragaman.

    (4) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel ditampi saatos gelombang sareng kaluaran distorsi gelombang bentuk moal ngajamin garis.

    (5) Pangiriman data kawat tunggal, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps refresh sinkronisasi.

  • LC8822-2020 LED Chip

    Chip LED LC8822-2020

    LC8822-2020 SMD LED mangrupikeun chip dipimpin digital 6pin 2020 smd anu dipimpin digital urang, éta mangrupikeun versi pembaruan APA102C-2020-256, pin pikeun pin fungsi sareng tiasa nganggo desain pcb anu sami, masing-masing dipimpin ku hiji kabel jam mandiri sareng hiji kawat data, kalayan sinyal anu langkung gancang tibatan chip kawat digital tunggal anu dipimpin. Unggal led mangrupikeun lampu piksel rgb, anu seueur dianggo salaku sumber cahaya tina strip led digital pcb langsing, atanapi seueur produk PCBA sanés.

  • LC8823-2020 LED Chip

    Chip LED LC8823-2020

    (1) LC8823 IC di jero Chip LED LC8823-2020, Anu tiasa cocog sareng APA102/ HD107S, fungsi anu sami sareng cara kontrol anu sami, tapi gancang FPWM.

    (2) Smart SMD ngahijikeun kualitas luhur kontrol éksternal ganda-kawat serial cascaded konstan ayeuna IC.

    (3) Piksel kontrol éksternal lengkep, jantenkeun campuran warna sareng konsistensi. Kaluaran standar nilai arus konstan OUTR / OUTG / OUTB 17MA.

    (4) Pangiriman data dua kawat, cascading tanpa wates, frekuensi data input serial maksimum nyaéta 32MHz. Frékuénsi penyegaran PWM nyaéta 27KHz.

    (5) Teu aya input data, nol konsumsi listrik nalika lampu pareum.

  • LC8808B-3535 LED Chip

    LC8808B-3535 LED Chip

    (1) Smart 3535 SMD ngahijikeun kadali éksternal anu kawat ganda-serial serial cascaded konstan IC ayeuna, tapi DC12V hiji dipimpin 1pixel tiasa ditujukeun, cocog sareng GS8208, fungsi anu sami sareng GS8208 / WS2815 LED.

    (2) Kamampuh otomatis nyebrang piksel anu maot, karusakan tunggal titik henteu mangaruhan pangiriman data sareng operasi normal titik-titik sanés.

    (3) Nilai kaluaran standar konstan nilai ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 9MA.

    (4) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel nampi saatos gelombang gelombang sareng distorsi bentuk gelombang moal ngajamin garis.

    (5) Daya-disetél ulang listrik sareng sirkuit ngareset listrik-handap, lampu henteu hurung saatos kakuatan-hurung.

    (6) Pangiriman data kawat ganda, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps sinkronisasi sinkronisasi.

  • LC8812B-3535 LED Chip

    LC8812B-3535 LED Chip

    LC8812B-3535 / SK6812mini LED nyaéta fungsi pin pikeun pin, pangaruh cahaya anu sami, cara kontrol anu sami. LC8812B-3535 mangrupikeun LED dikawasa éksternal anu cerdas anu ngahijikeun sirkuit kontrol sareng sirkuit pemancar cahaya. Penampilanna sami sareng 3535 LED. Unggal LED mangrupikeun piksel. Protokol data nyoko kana metode komunikasi kode balik-ka-nol unipolar. Saatos LED dihurungkeun, terminal DIN nampi data sinyal éksternal, sareng sirkuit régenerasi data sacara otomatis ngarobih sareng neraskeun data kaluaran cascaded pikeun mastikeun yén data dikirimkeun dina séri tanpa atenuasi sareng transmisi normal.

  • LC8822-3535 LED Chip

    Chip LED LC8822-3535

    (1) LC8822-3535 mangrupikeun calakan dikawasa éksternal 3535 piksel RGB LED anu ngahijikeun sirkuit kontrol sareng sirkuit pemancar cahaya. Ieu nyaéta LC8822 IC di jero, cocog sareng sk9822 / APA102C, cara kontrol anu sami, each LED nyaéta piksel ditujukeun.

    (2) Pangiriman data ngadopsi protokol sinyal jam sareng data, anu ngagaduhan jarak transmisi anu panjang sareng kamampuan anti gangguan anu kuat., Sareng kaluaran standar nilai arus konstan OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 19MA.

    (3) Di-built-in power-on reset sareng power-down sirkuit reset, lampu henteu hurung saatos power-on.

    (4) Pangiriman data dua kawat, cascading tanpa wates, frekuensi data input serial maksimum nyaéta 30MHz.

  • LC8823-3535 LED Chip

    Chip LED LC8823-3535

    (1) Smart 3535 SMD ngahijikeun kualitas luhur kontrol éksternal ganda-kawat séri cascaded konstan IC ayeuna, cocog sareng SK9822 / APA102, cara kontrol anu sami, 1 dipimpin 1pixel tiasa kajawab.

    (2) Piksel kontrol éksternal lengkep, jantenkeun campuran warna sareng kaseragaman. Kaluaran standar nilai arus konstan OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 17MA.

    (3) Di-built-in power-on reset sareng power-down sirkuit reset, lampu henteu hurung saatos power-on.

    (4) Pangiriman data dua kawat, cascading tanpa wates, frekuensi data input serial maksimum nyaéta 32MHz.

    (5) Teu aya input data, nol konsumsi listrik nalika lampu pareum.

    (6) Frékuénsi panyegaran PWM nyaéta 27KHz.

  • 12V individual addressable L8808B 5050 pixel rgb led chip

    12V masing-masing tiasa dicarioskeun L8808B 5050 piksel rgb dipimpin chip

    (1) Smart 5050 SMD ngahijikeun kualitas luhur kontrol éksternal ganda-kawat serial cascaded konstan IC ayeuna, tapi DC12V hiji dipimpin 1pixel tiasa ditujukeun, cocog sareng GS8208, fungsi anu sami sareng GS8208 / WS2815 led.

    (2) Kamampuh sacara otomatis nyebrangan piksel anu maot, karusakan tunggal titik henteu mangaruhan pangiriman data sareng operasi normal titik-titik sanés.

    (3) Nilai kaluaran standar konstan nilai ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 9MA.

    (4) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel ditampi saatos gelombang sareng kaluaran distorsi gelombang bentuk moal ngajamin garis.

    (5) Di-built-in power-on reset sareng power-down sirkuit reset, lampu henteu hurung saatos power-on.

    (6) Pangiriman data kawat dua kali, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps refresh sinkronisasi.

  • 5V IC and capacitor inside 5050 pixel RGB LC8812 LED Chip

    5V IC sareng kapasitor dina 5050 piksel RGB LC8812 LED Chip

    (1) DC5V Pinter 5050 SMD ngahijikeun kualitas luhur éksternal tunggal-kawat sérial cascaded konstan IC ayeuna. Boh IC sareng kapasitor dina LED Chip, no komponén éksternal diperyogikeun, ngamungkinkeun desain pcb saderhana.

    (2) Nilai standar kaluaran nilai konstan ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 12MA.

    (3) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel ditampi saatos gelombang sareng kaluaran distorsi gelombang bentuk moal ngajamin garis.

    (4) Di-built-in power-on reset sareng power-down sirkuit reset, lampu henteu hurung saatos power-on.

    (5) Pangiriman data kawat tunggal, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps refresh sinkronisasi.

  • LC8812B-5050 LED

    LC8812B-5050 LED

    LC8812B-5050 LED nyaéta LED dikawasa éksternal anu cerdas anu ngahijikeun sirkuit kontrol sareng sirkuit pemancar cahaya. Rupina sami sareng a5050 LED . Unggal LED mangrupikeun piksel, éta fungsi anu sami sareng piksel anu tiasa diungkap 5050 sk6812 / ws2812b dipimpin, anggo desain pcb anu sami, pin kanggo fungsi pin sareng cara kontrol anu sami. LED ngandung sirkuit sinyal latch data antar muka digital anu cerdas. Sirkuit regulator tegangan suplai listrik, sirkuit arus konstan internal, sirkuit régenerasi data, osilator RC presisi tinggi, kaluaran drive ngadopsi téknologi PWM anu dipaténkeun, anu sacara efektif ngajamin konsistensi warna masing-masing piksel, sareng kaluaran standar nilai konstan nilai ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 12MA.

  • LC8812B-RGBW/SK6812RGBW LED

    LC8812B-RGBW / SK6812RGBW LED

    LC8812B-RGBW/ SK6812RGBW LED nyaéta 4 saluran rgbw 4-di-1 chip dipimpin digital kalayan 4CH LC8812B-RGBW IC, Éta ngagaduhan 4 chip warna dina unggal warna anu dipimpin, Beureum, Héjo, Biru sareng chip warna "W". Tanjeunna warna "W" tiasa janten CRI> 90 bodas haneut, bodas bodas sareng bodas asik, bahkan tiasa chip warna Konéng atanapi Amber pikeun pilihan anu sanés, piksel RGBW anu dipimpin tiasa janten kontrol spi controller sareng ngadamel program anjeun nyalira pikeun éta , ogé tiasa janten kontrol dmx controller sareng dmx decoder, atanapi dikawasa ku artnet controller sareng damel sareng parangkat lunak salaku madrix, MadMapper, single komputer mikro chip, Arduino atanapi Raspberry Pi sareng sajabina.

12 Teras> >> Halaman 1/2