Samping ngaluarkeun Digital LED Strip

  • LC8806 WS2811 Side Emitting Digital LED Strip

    LC8806 WS2811 Sisi Emitting Digital LED Strip

    LC8806 / WS2811 020 RGB LED Strip mangrupikeun sisi digital anu dipimpin strip anu dipimpin ku LC8806 / WS2811 IC anu tiasa diprogram, Anu dipimpin nganggo pandangan sisi RGB Warna 020 anu dipimpin, masihan anjeun langkung seueur pilihan sareng warna-warni kahirupan anjeun. Samping ngaluarkeun strip led digital mangrupikeun bagian tina strip anu dipimpin RGB digital, duanana DC5V sareng DC12V mangrupikeun program anu tiasa dikendali, langkung saé tiasa ngahontal pangaruh ngarobah warna di daérah pamasangan khusus.

  • LC8812B-3210 side emitting led strip

    LC8812B-3210 sisi ngaluarkeun strip dipimpin

    LC8812B-3210 mangrupikeun sisi piksel rgb anu dipimpin kalayan IC di jero, éta ngagaduhan hiji garis data, dua jalur listrik, PCB lébar 10mm, 256 skala abu. Hiji dipimpin 1 piksel cuttable. Terang sareng pengendali, anjeun tiasa ngahontal gradién, balap kuda cai, téks, nomer, ngudag basa Inggris, gambar, pidéo animasi anu aya pangaruhna. Pikeun 5V IC built-in side view led strip, urang gaduh LC8812B-3210 Digital Side LED Strip sareng alamat LC8812B-4020 sisi rgb led strip.