Jalur LED normal

  • 2216 LED Strip

    2216 Jalur LED

    2216 lampu strip LED fléksibel mangrupikeun produk utami anu ekonomis. SMD2216 nyaéta chip SMD LED anu langkung énggal, ukuran 2216 SMD LED sakitar 2.2 * 1.6mm sareng struktur pad dissipation panas dina tonggongna. Éta henteu aya titik titik nalika dipasang sareng panutup anu sumebar di jero profil aluminium atanapi tabung anu dipimpin. palang lampu gaduh deformabilitas anu kuat sareng tiasa diteukteuk sareng sakarepna. Éta ngagaduhan ciri kacaangan tinggi, atenuasi cahaya rendah, hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan.

  • 2835 LED Strip

    2835 LED Jalur

    (1) 2835 lumen smd tinggi dipimpin, masing-masing dipimpin sakitar 22-24 lumen, tapi arus anu langkung handap sakitar 30mA, éta tiasa siga kaca 5050, tapi ku konsumsi listrik anu langkung handap, anu paling penting nyaéta cukup stabil, ogé biayana langkung handap.

    (2) 2835 strip anu dipimpin nyaéta ngagantian anu hadé tina 5050 sareng 5630 kalayan biaya anu langkung handap sareng hemat énergi.

    (3) Super terang 2835 SMD top LED, inténsitas luhur sareng reliabilitas.

    (4) Jangka panjang umur 50.000+ jam.

    (5) Cuttable unggal 3 LED sapanjang tanda motong pikeun 12V, 6 LED sapanjang tanda motong pikeun 24V, numutkeun sarat praktis.

    (6) Pita anu fléksibel pikeun melengkung sakitar tikungan, konsumsi kakuatan rendah

  • 3528 LED Strip

    3528 LED Jalur

    3528 strip led fléksibel nganggo chip LED SMD3528 janten sumber cahaya, anu ngagaduhan 6 warna, Bodas Bodas, Bodas, Bodas Alam, Beureum, Héjo, Biru, RGB pikeun pilihan anjeun. Sadaya strip anu dipimpin 3528 tiasa didamel nganggo DC12V atanapi DC24V, tiasa dipotong unggal 3 LED sapanjang tanda motong Kanggo 12V, 6 LEDS sapanjang tanda motong pikeun 24V numutkeun sarat praktis. Pita anu fleksibel pikeun melengkung sakitar tikungan, konsumsi kakuatan anu low. Éta tiasa ngahontal épék pencahayaan hiasan anu saé sareng seueur dianggo di panjuru dunya, sapertos: bumi, hotél, pasar jsb.

  • 5050 LED Strip

    5050 Jalur LED

    5050 lampu strip LED fléksibel mangrupikeun produk utama ékonomi. Lampu bar gaduh deformabilitas anu kuat sareng tiasa diteukteuk sareng dipilampah sakarepna. Cuttable unggal 3 atanapi 6 LED sapanjang tanda motong, numutkeun ka kabutuhan praktis. Cai mibanda kalenturan tinggi sareng variabilitas anu kuat dina aplikasi rékayasa. Produk ngadopsi mode catu daya voltase-ayeuna langsung DC12V / DC24V langsung, sareng faktor kaamanan tinggi sareng prosedur panarimaan rékayasa saderhana.

  • 5050RGBW LED Strip

    Jalur LED 5050RGBW

    Jalur led 5050 RGBW mangrupikeun strip led normal anyar, anu nganggo RGBW 4 dina hiji 5050 smd ngarah janten sumber cahaya. Éta tiasa ngahontal épék cahaya anu saé tina RGB sareng warna bodas ku RGBW controller.

  • High brightness 5730 Flexible LED Strip

    Kacaangan luhur 5730 Flexible Strip LED

    (1) Anggo Kacaangan tinggi 5730 SMD dipingpin salaku sumber cahaya.

    (2) Kaluaran fluks bercahaya tinggi kalayan super caang, Konsumsi listrik rendah.

    (3) Rupa-rupa warna pikeun pilihan anu béda-béda: bodas haneut, bodas alam, bodas, bodas tiis.

    (4) DC12V / 24V tegangan input aman pikeun pilihan anjeun.

    (5) Jangka panjang umur 50.000+ jam.

     

  • COB LED Strip

    COB LED Jalur

    (1) COB LED strip sareng téknologi paling anyar anu chip anu dipimpin ieu dirakit dina PCB anu fleksibel langsung, sareng chip anu dipimpin dina de luhur pisannsity, janten warna anu ngaluarkeun ampir tanpa titik poék, ogé ditutupan ku diffuser fosfor.

    (2) Bahan silikon anu ramah lingkungan.

    (3) LED henteu kurung, henteu kawat emas.

    (4) Manik-manik lampu dipimpin ngaluarkeun teu normal kualitas 80% sapertos kalembaban, lampu paéh, lem peledak, langkung tiung.

    (5) résistansi suhu luhur.Lelembutna langkung saé, Résistansi ngagulung payun.

    (6) No tempat anu poek, Konsistensi cahaya anu saé, lumen tinggi, eff light tinggiikaurus.

  • Constant Current LED Strip

    Strip LED Ayeuna Konstan

    (1) Unggal ruas kalayan diwangun dina tegangan tinggi IC ayeuna konstan pikeun mastikeun unggal LED masih tiasa nampi arus konstan dina tegangan ripple.

    (2) Super terang 2835 SMD top LED, inténsitas luhur sareng reliabilitas.

    (3) kalayan turunna voltase sakedik, ti ​​payun dugi ka akhir strip anu ngan ukur aya 3% bédana ayeuna.

    (4) Konsistén warna anu hadé sareng kacaangan anu tetep ogé umur panjang.

    (5) Kakuatan tunggal-tungtung tiasa 20m per strip, sareng dugi ka 40M panjang ku kawat dua kali.

  • 3014 Side Emitting White LED Strip

    3014 Samping Ngaluarkeun Bodas LED Strip

    (1) Emitting ti sisi leds, ieu tiasa ngalengkepan seueur aplikasi tina strip orientasi normal.

    (2) Tanjeunna mingpin sumber nyaéta SMD 3014 Sisi Témbong LED, unggal anu dipimpin nyaéta 10-12lm.

    (3) Dicetak unggal 3 LED sapanjang tanda motong pikeun 12V, 6 LED sapanjang tanda motong pikeun 24V, numutkeun pracsarat tical.

    (4) Jangka panjang umur 50.000+ jam.

    (5) Dimmable ku ngagunakeun dimmer controller.

  • Side Emitting RGB LED Strip

    Samping Ngaluarkeun RGB LED Strip

    Dibikeun SMD020 RGB LED mangrupikeun ukuran pangleutikna tina sisi emit anu dipimpin dina pasaran, nyaéta hartosna 12v 24v SMD020 RGB LED Strip mangrupikeun tampilan sisi pangleutikna anu dipimpin strip ayeuna-ayeuna. salaku namina, lampu anu ngaluarkeun tina sisi leds, ieu tiasa ngalengkepan seueur aplikasi tina strip orientasi normal, sareng bakal langkung merenah pikeun sababaraha pamasangan khusus, sapertos kabinet, tangga, léngkah, celah sareng showcase. kalayan DC12V tegangan listrik low supply, kaamanan sareng efisiensi énergi, super terang 020 SMD top LED, intensitas tinggi sareng reliabilitas.