Controller LED normal

  • 2.4G 4 Zone touch button RGBW Controller

    2.4G 4 Zona tombol touch RGBW Controller

    4 zona 2.4G RF RGBW Controller ieu mangrupikeun tombol touch RF kadali jauh nirkabel, téknologi kontrol PWM (modulasi lebar pulsa) paling canggih parantos diadopsi. Éta tiasa dipasang & dianggo gampang, seueur modeu tiasa dipilih, kagancangan & kacaangan tiasa disaluyukeun sareng jarak jauh. Éta ogé ngagaduhan fungsi mémori sabab urang di jero chip mémori dina PCB. Kalayan sadaya fungsi anu luhur ieu, urang tetep ngajantenkeun alit pisan, sareng ngajantenkeun langkung ekonomis sareng praktis. Ieu biasana dianggo pikeun ngendalikeun sagala jinis lampu anu dipimpin voltase konstan, sapertos: sumber LED, strip LED, washer témbok anu dipimpin, lampu tirai Kaca témbok, jsb.

  • 2.4G RF Remote RGB Controller

    2.4G RF Jauh Controller

    4 zona 2.4G RF jauh RGB led led controller ieu nganggo téknologi kontrol PWM anu paling maju, tiasa ngendalikeun sagala jinis 3 lampu (anoda umum) lampu LED. Sapertos modul LED, strip anu dipimpin, kotak kontrol anu dipimpin, sumber anu dipimpin, sareng sajabana Sambungan anu gampang sareng saderhana dianggo mangrupikeun kaunggulan wawakil pikeun pengontrol ieu. Pamaké tiasa milih modeu ngarobih anu béda, nyaluyukeun kagancangan sareng kacaangan, ngahurungkeun / pareuman ku kadali jauh numutkeun karesepna.