Chip LED normal

  • 3528 RGB LED

    3528 RGB LED

    (1) 6pin 3528 RGB LED nyayogikeun chip Chip on Top SMD jinis téknologi LED.

    (2) solusi cahaya. Ieu nawiskeun keseragaman anu saé, kalenturan sareng efisiensi biaya dibarengan ku ukuran kompak sareng rupa-rupa.

    (3) tina pilihan warna. Sakabéh komponén dihasilkeun ku ngepak kinerja tinggi chip LED sareng résin silikon ku fosfor proprietariat.

  • SMD 5050 RGB LED

    SMD 5050 RGB LED

    (1) 3-in-1 SMD 5050 RGB LED nyayogikeun chip Chip on Top SMD jinis téknologi LED.

    (2) Lsolusi ighting. Ieu nawiskeun keseragaman anu hadé, kalenturan sareng efisiensi biaya dibarengan ku ukuran kompak sareng seueur pilihan warna.

    (3) Sadaya komponén dihasilkeun ku ngepak chip LED kinerja tinggi sareng résin silikon ku fosfor propriétis.

  • 5050 RGBW LED

    5050 RGBW LED

    (1) Cocog pikeun 5050 RGBW Aplikasi cahaya LED pikeun nyingkahan multi-bayangan.

    (2) konduktivitas panas langkung luhur pikeun manajemén termal anu langkung saé.

    (3) Nyayogikeun desain sareng kombinasi LED anu variabel sareng inovatif.

    (4) Ngurangan biaya pamekaran awal sareng waktos.

    (5) Diterangkeun solder cerminan gratis anu cocog sareng patuh RoHS.