Pamimpin LED Smart SMD-Warna LED LED

Shenzhen Color Opto Electronics Co., Ltd. parantos ampir 8 taun pangalaman dina produksi produk LED anu tiasa ditunjuk. Kalayan paménta pasar pikeun chip LED pinter ngembangna, departemen bungkusan dipimpin digital perusahaan kami didirikeun taun 2017. Jurusan bungkusan utami didedikasikan pikeun pangwangunan chip produksi IC Smart LED terpadu anu terpadu.

Pabrik bungkusan parantos dilengkepan ku puluhan peralatan produksi LED canggih sareng instrumen uji coba, sareng téknologi produksi anu maju sareng prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kalayan puluhan insinyur tingkat luhur sareng padamelan produksi anu berpengalaman, urang tiasa langkung saé mastikeun parantosan tepat unggal prosés produksi.

LED digital kami didamel tina bracket tambaga kualitas luhur, 9 Mil kacaangan sanan dipimpin chip salaku sumber cahaya.

, sareng kawat emas murni 99,99%, anu tiasa ngirangan buruk lampu sareng ngajamin umur hirup lampu, pikeun mastikeun yén masing-masing chip anu dipimpin kualitas luhur sareng kacaangan anu luhur.

Kami parantos ngembangkeun sababaraha jinis LED digital anu tiasa nyintésis 16777216 warna, sareng masing-masing led tiasa dikontrol sacara mandiri.

LC8823 mangrupikeun chip LED speed transmisi tinggi panganyarna kami. Frékuénsi PWM dugi ka 27kHz, éta mangrupikeun LED terintegrasi panggancangna dina pasaran. LC8823 cocog pikeun proyék-proyék ageung kalayan piksel pisan, atanapi tampilan LED kalayan mindahkeun data ageung, sareng sajabana Éta ngagaduhan seueur prospek aplikasi sareng cocog pikeun sababaraha proyék. LC8812 mangrupikeun pamimpin pinter anu populér, kalayan kualitas super stabil sareng kinerja biaya tinggi. Kami ogé parantos ngembangkeun sababaraha chip LED pinter ukuran leutik sareng sisi emitting LED digital pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda.

LED calakan kami parantos seueur dianggo dina seueur produk lampu hiasan LED, alat bumi, bumi pinter sareng alat mékanis sareng sajabina.

LED warna impian gaduh prospek anu lega, haneut ngabagéakeun kerjasama anjeun


Pos waktos: Jun-09-2021