ISO90001, CE, RoHs, Sértipikat UL

Ti saprak didirikeun, perusahaan kami parantos nuturkeun kana nilai "Kualitas Mimiti, Tetep Ngaronjatkeun" pikeun ningkatkeun prosés produksi sareng mastikeun kualitas produksi. Éta anu munggaran di industri anu lulus sértipikasi pendaptaran ISO9001. Ayeuna produkna parantos lulus CE, ROHS, UL sareng standar kaamanan anu sanés. Di taun 2019, penjualan domestik sareng penjualan ékspor langkung ti 60 juta yuan. Ngalangkungan penyediaan kontinyu produk sareng jasa anu saé sareng aman, éta parantos kéngingkeun pangakuan tinggi sareng kapercayaan ti nasabah di bumi sareng luar negeri.

Organisasi Internasional pikeun Standardisasi (ISO) henteu nyatakeun organisasi nyalira. Seueur badan sértipikasi aya, anu organisasi Inok sareng nalika suksés, ngaluarkeun sertipikat patuh ISO 9001. Sanaos biasa disebut sértipikasi "ISO 9000", standar anu saéstuna sistem manajemen kualitas hiji organisasi tiasa disahkeun nyaéta ISO 9001: 2015 (ISO 9001: 2008 kadaluarsa sekitar Séptémber 2018).

Seueur nagara parantos ngawangun badan akréditasi pikeun otorisasi ("akreditasi") badan sertifikasi. Boh badan akreditasi sareng badan sertifikasi ngeusi biaya jasa aranjeunna. Rupa-rupa badan akreditasi gaduh pasatujuan saling pikeun mastikeun yén sertipikat anu dikaluarkeun ku salah sahiji badan sertifikasi akreditasi (CB) ditampi di sakumna dunya. Badan sertifikasi nyalira beroperasi dina standar kualitas anu sanés, ISO / IEC 17021, [37] sedengkeun badan akreditasi beroperasi dina ISO / IEC 17011. [38]

Organisasi anu ngalamar sertifikasi ISO 9001 diaudit dumasar kana conto anu lega tina situsna, fungsi, produk, jasa, sareng prosés na. Auditor nampilkeun daptar masalah (didefinisikeun salaku "nonconformities", "observations", atanapi "kasempetan kanggo perbaikan") pikeun manajemén. Upami teu aya anu henteu cocog, badan sertifikasi ngaluarkeun sertipikat. Dimana nonconformities utama diidentipikasi, organisasi nampilkeun rencana paningkatan ka badan sertifikasi (contona, laporan tindakan koréksi nunjukkeun kumaha masalah bakal direngsekeun); sakali lembaga sertifikasi wareg yén organisasi parantos ngalaksanakeun tindakan koréksi anu cekap, éta ngaluarkeun sertipikat. Sértipikat diwatesan ku ruang lingkup anu tangtu (mis., Produksi bola golf) sareng nunjukkeun alamat anu ditunjuk ku bijil.

Sértipikat ISO 9001 sanés panghargaan sakali-pikeun-sadayana tapi kedah diperbarui, saluyu sareng ISO 17021, dina interval anu rutin disarankeun ku badan sertifikasi, biasana unggal tilu taun sakali. [39] Henteu aya nilai kompeténsi dina ISO 9001: naha perusahaan parantos disahkeun (hartosna éta komitmen kana metode sareng modél manajemén kualitas anu dijelaskeun dina standar) atanapi henteu. Dina hubungan ieu, sertifikasi ISO 9001 kontras sareng sistem kualitas dumasar-pangukuran.


Pos waktos: Jun-09-2021