Sertipikat perusahaan teknologi tinggi

Kualitas heula, panilitian kontinyu sareng pamekaran produk énggal, inovasi kontinyu nyaéta filsafat perusahaan urang. Kalayan usaha unremitting urang, parusahaan urang parantos dileler bijil ti perusahaan teknologi tinggi. Ieu sanés ngan ukur negeskeun tina hasil panilitian sareng pamekaran inovatif kami sateuacana, tapi ogé insentif pikeun terus kerja keras, sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun produk anu langkung saé.

dhy

Hukum Pajeg Penghasilan Perusahaan Cina, anu diberlaku dina tanggal 1 Januari 2008, nyayogikeun tingkat pajak Pajak Penghasilan Perusahaan ("CIT") ngirangan 15 persén kanggo perusahaan téknologi luhur sareng énggal anu didorong ku Nagara, dibandingkeun sareng tingkat CIT biasa tina 25 persen. Hukum CIT sareng peraturan palaksanaan na ngijinkeun Kamentrian Élmu sareng Téknologi ("MST"), Departemen Keuangan ("MOF"), sareng Administrasi Perpajakan Nagara ("SAT") pikeun ngaluarkeun pedoman lengkep ngeunaan kualifikasi sareng prosedur sertifikasi pikeun perusahaan téknologi luhur sareng anyar. Tanggal 14 April 2008, sareng saatos nampi persetujuan ti Déwan Nagara, MST, MOF, sareng SAT ngaluarkeun Ukuran Administrasi kanggo Peunteun Usaha Tinggi sareng Teknologi Anyar ("Ukuran") sareng Katalog Teknologi Tinggi sareng Anyar Daérah Anu Ditetepkeun Husus ku Nagara ("Katalog") ku cara sirkular gabungan Guo Ke Fa Huo (2008) No.172. Ukuran-ukuran éta sacara épéktip épéktif ti 1 Januari 2008.

Kualifikasi

Pikeun cocog salaku perusahaan téknologi luhur- sareng énggal, perusahaan kedah nyayogikeun sadaya sarat ieu.

Perusahaan kedah janten perusahaan penduduk anu parantos didaptarkeun di Cina (henteu kaasup Hong Kong, Makau, sareng Taiwan) sahenteuna sataun.

Perusahaan kedah gaduh hak cipta intelektual proprietari téknologi inti anu aya hubunganana sareng produk utama (jasa) perusahaan. Perusahaan tiasa kéngingkeun hak IP dina tilu taun ka pengker ngalangkungan kagiatan R&D mandiri, mésér, sumbangan, ngahiji, sareng sajabana Perusahaan ogé tiasa nyayogikeun sarat ieu ku kéngingkeun hak eksklusif pikeun nganggo hak IP salami waktos sahenteuna lima taun . Henteu jelas dina Ukuran naha hak tiasa éksklusif pikeun Cina atanapi kedah ngalangkungan daérah anu langkung lega.

3. Produk atanapi jasa perusahaan kedah aya dina lingkup Katalog. Katalog ngadaptar langkung ti 200 katégori téknologi, produk, sareng jasa di dalapan daérah téknologi ageung. Daérah-daérah éta nyaéta:

Téknologi inpormasi éléktronik

Téknologi biologis sareng médis

Teknologi penerbangan sareng pesawat luar angkasa

Téknologi bahan énggal

Jasa-tech tinggi

Téknologi konservasi énergi sareng énergi énggal

Sumber daya sareng téknologi lingkungan

Transformasi séktor tradisional ngalangkungan téknologi anyar

4. Sahenteuna 30 persén padamel perusahaan kedah lulusan kuliah (program tilu taun ka luhur); diantara staf anu mumpuni, sahenteuna 10 persén tina total jumlah padamel kedah ngalaksanakeun kagiatan P&P.

 

5. Pangeluaran R&D salami tilu taun akuntansi terakhir kedah ngahontal perséntase anu tangtu tina total pendapatan perusahaan

Total pendapatan dina taun payun Pangeluaran R&D sahenteuna salaku% tina pendapatan
handapeun RMB 50 juta

6%

RMB 50 juta - 200 juta

4%

saluhureun RMB 200 juta

3%

Sahenteuna 60 persén tina pengeluaran R&D minimum kedah ditanggung di Cina.

6. Panghasilan taun ayeuna tina produk téknologi anyar sareng énggal (jasa) sahenteuna 60 persén tina total pendapatan perusahaan.

7. Perusahaan kedah nyumponan sarat pikeun ngahargaan rating manajemén R&D, kapasitas ngarobih hasil R&D, jumlah hak IP, sareng kamekaran penjualan sareng total aset sakumaha anu disayogikeun dina Pedoman Kerja Administratif Penilaian Tinggi- sareng Anyar- Usaha Téknologi. Pitunjuk padamelan sapertos kitu bakal dikaluarkeun sacara terpisah.


Pos waktos: Jun-09-2021