Pameran Lampu Internasional Guangzhou 2018

Pameran Lampu Internasional Guangzhou mangrupikeun pameran cahaya panggedéna sareng lengkep di Asia, dimana anjeun tiasa leres-leres ngartos produk anyar anu diluncurkeun ku perusahaan anu béda-béda di dunya

Pameran pencahayaan panggedéna & paméran LED ASIA. Terang salaku Pameran Lampu Guangzhou atanapi Pameran Lampu Canton.

Pameran Lampu Internasional Guangzhou mangrupikeun platform anu paling dianggap pikeun industri lampu LED. boh jumlah paméré sareng ruang lingkup produk diperpanjang pikeun ngalayanan industri anu teras mekar. Dipimpin ku acara Lampu + Gedong di Frankfurt, Pameran Lampu Internasional Guangzhou mangrupikeun acara pencahayaan sareng LED paling berpengaruh sareng komprehensif Asia sareng platform industri profesional pikeun ngokolakeun kasempetan bisnis énggal ti jero sareng di luar industri tradisional. Unggal taun, Pameran Lampu Internasional Guangzhou netepkeun tempat pikeun mendakan terobosan industri énggal.

Édisi terakhir acara nekenkeun pentingna nganut parobahan industri cahaya

Édisi terakhir tina acara éta nekenkeun pentingna nganut parobahan industri pencahayaan, naha dina bentuk lampu pinter sareng sambung, miniaturisasi LED atanapi bahkan pencahayaan anu dipokuskeun ku manusa. Ranté suplai pencahyaan ogé ngalaman parobihan kalayan tumuhna cahaya pinter sareng aplikasi IoT salaku pamekar parangkat lunak, insinyur éléktronik, sareng pabrik lampu mimitian kolaborasi sareng nganalisis aspek produk akhir-pangguna sasarengan. Téknologi digital anyar anu transformasi industri pencahyaan sareng 'gangguan' janten titik ngobrol konci diantara pamaén industri. Téma Pameran Lampu Internasional Guangzhou (GILE) - PIKIRAN CAHAYA: Envisage The Next Mov - tujuanana pikeun ngadorong masarakat lampu ningali parobihan salaku alat pikeun kamajuan sareng inovasi.

Pameran Lampu Internasional Guangzhou 2018 hasil réngsé. Salami waktos éta, kami pendak seueur réréncangan ti sakumna penjuru dunya, sareng kami ogé ngabahas arah anyar pangembangan lampu LED sareng konsumén urang di industri.

lis (1) lis (2)

Warna LED nyandak anjeun pangalaman inovasi visual anu seger sareng seger dina paméran ieu. Pamerkeun produk bintang kami - strip led led fleksibel normal, strip led addressable, sareng pixel led ring.

Salaku tambahan, perusahaan kami parantos ngaluncurkeun warna sécial anu dikembangkeun sacara mandiri strip 2835 minuhan aplikasi lampu tina sababaraha tempat anu seger, ngajantenkeun warna ngajantenkeun langkung saé, langkung alami, henteu ngawarnaan, pinuh ku warna anu asli, ngajantenkeun kadaharan katingal langkung seger sareng langkung nikmat.

lis (3)

Inovasi konstan mangrupikeun ngudag jalma LED Warna, kualitas munggaran, kaunggulan mangrupikeun panyokong solid penjualan produk Warna LED.


Pos waktos: Jun-09-2021