Warta

  • Smart SMD LED Leader -Shenzhen LED Color

    Pamimpin LED Smart SMD-Warna LED LED

    Shenzhen Color Opto Electronics Co., Ltd. parantos ampir 8 taun pangalaman dina produksi produk LED anu tiasa ditunjuk. Kalayan paménta pasar pikeun chip LED pinter ngembangna, departemen bungkusan dipimpin digital perusahaan urang didirikeun taun 2017. Departemen bungkusan nyaéta ...
    Maca deui
  • ISO90001, CE, RoHs, UL Certificate

    ISO90001, CE, RoHs, Sértipikat UL

    Ti saprak didirikeun, perusahaan kami parantos nuturkeun kana nilai "Kualitas Mimiti, Tetep Ngaronjatkeun" pikeun ningkatkeun prosés produksi sareng mastikeun kualitas produksi. Éta anu munggaran di industri anu lulus sértipikasi pendaptaran ISO9001. Ayeuna prod ...
    Maca deui
  • High-tech Enterprise Certificate

    Sertipikat perusahaan teknologi tinggi

    Kualitas heula, panilitian kontinyu sareng pamekaran produk énggal, inovasi kontinyu nyaéta filsafat perusahaan urang. Kalayan usaha unremitting urang, parusahaan urang parantos dileler bijil ti perusahaan teknologi tinggi. Ieu sanés ngan ukur negeskeun tina panilitian inovatif kami sateuacanna sareng ...
    Maca deui
  • 2018 Guangzhou International Lighting Exhibition

    Pameran Lampu Internasional Guangzhou 2018

    Pameran Lampu Internasional Guangzhou mangrupikeun pameran cahaya panggedéna sareng lengkep di Asia, dimana anjeun tiasa leres-leres ngartos produk anyar anu diluncurkeun ku perusahaan anu béda-béda di dunya Pameran cahaya panggedéna di dunya & Pameran LED ASIA. Terang-terang salaku Guangzhou Lig ...
    Maca deui