Controller LED

  • 2.4G 4 Zone touch button RGBW Controller

    2.4G 4 Zona tombol touch RGBW Controller

    4 zona 2.4G RF RGBW Controller ieu mangrupikeun tombol touch RF kadali jauh nirkabel, téknologi kontrol PWM (modulasi lebar pulsa) paling canggih parantos diadopsi. Éta tiasa dipasang & dianggo gampang, seueur modeu tiasa dipilih, kagancangan & kacaangan tiasa disaluyukeun sareng jarak jauh. Éta ogé ngagaduhan fungsi mémori sabab urang di jero chip mémori dina PCB. Kalayan sadaya fungsi anu luhur ieu, urang tetep ngajantenkeun alit pisan, sareng ngajantenkeun langkung ekonomis sareng praktis. Ieu biasana dianggo pikeun ngendalikeun sagala jinis lampu anu dipimpin voltase konstan, sapertos: sumber LED, strip LED, washer témbok anu dipimpin, lampu tirai Kaca témbok, jsb.

  • 2.4G RF Remote RGB Controller

    2.4G RF Jauh Controller

    4 zona 2.4G RF jauh RGB led led controller ieu nganggo téknologi kontrol PWM anu paling maju, tiasa ngendalikeun sagala jinis 3 lampu (anoda umum) lampu LED. Sapertos modul LED, strip anu dipimpin, kotak kontrol anu dipimpin, sumber anu dipimpin, sareng sajabana Sambungan anu gampang sareng saderhana dianggo mangrupikeun kaunggulan wawakil pikeun pengontrol ieu. Pamaké tiasa milih modeu ngarobih anu béda, nyaluyukeun kagancangan sareng kacaangan, ngahurungkeun / pareuman ku kadali jauh numutkeun karesepna.

  • K-1000C led controller

    K-1000C dipingpin controller

    Kontrol offline K-1000C strip strip digital dipimpin ku kartu SD, anjeun tiasa program pangaruh cahaya sareng nyimpen pangaruh dina kartu SD. Éta tiasa dianggo nganggo strip anu dipimpin dmx, sapertos LC8812, LC8822, LC8823, LC8808, WS2811, WS2812B, UCS1903, LC8808s, GS8208 jsb.

  • K-8000C LED Controller

    K-8000C LED Controller

    K-8000C LED Controller mangrupikeun kadali offline SD Card anu tiasa diprogram dipimpin controller.

    Suhu ngagawekeun: -20 ℃ —85 ℃

    Kakuatan damel: DC 5V atanapi DC 12-24V input

    Konsumsi listrik: 5W

    Beurat: 0,8Kg

  • SP101E LED Controller

    SP101E LED Controller

    SP101E LED Controller mangrupikeun mini sareng saderhana anu dipimpin pikeun strip anu dipimpin digital, anggo jauh pikeun ngontrol ku 125 jinis pola, anu jelas sareng éndah.

  • SP105E Bluetooth LED Controller

    SP105E Bluetooth LED Controller

    Suhu ngagawekeun: -20 ℃ ~ 60 ℃;

    Tegangan kerja: DC5V ~ 24V;

    Ayeuna damel: 28mA ~ 40mA;

    Jarak jauh: 20 Méter;

    Ukuran produk: 85mm * 45mm * 22mm;

    Beurat produk: 40g;

    Sértipikat: CE, RoHS

  • SP107E Music LED Controller

    SP107E Musik LED Controller

    Suhu ngagawekeun: -20 ℃ ~ 60 ℃;

    Tegangan kerja: DC5V ~ 24V;

    Ayeuna damel: 18mA ~ 45mA;

    Jarak jauh: 20 Méter;

    Ukuran produk: 85mm * 45mm * 22mm;

    Beurat produk: 40g;

    Sértipikat: CE, RoHS

  • SP108E Wifi LED Controller

    SP108E Wifi LED Controller

    Suhu ngagawekeun: -20 ℃ ~ 60 ℃;

    Tegangan kerja: DC5V ~ 24V;

    Ayeuna damel: 20mA ~ 130mA;

    Jarak jauh: 30 Méter;

    Ukuran produk: 85mm * 45mm * 22mm;

    Beurat produk: 40g;

    Sértipikat: CE, RoHS