Jalur LED LC8822 SK9822

Pedaran pondok:

LC8822 led nyaéta pamutahiran anu dipimpin dina dasar SK9822, boh LC8822 sareng SK9822 LED gaduh 4 kabel (DC5V, CLOCK, DAT, GND). LC8822 sareng SK9822 ngagaduhan fungsi pin sareng tiasa nganggo desain PCB anu sami, cocog sareng APA102 sareng cara kontrol anu sami. Transmisi garis dobel ngajantenkeun sinyalna kualitas gancang pisan sareng stabil, Komo pikeun mintonkeun pidéo kalayan transmisi data anu ageung dina LED, éta ogé tiasa lancar sareng moal macét.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8822 / SK9822 RGB LED Strip
Tipe LED 5050 RGB LED
Jinis IC LC8822 / SK9822
Ngaluarkeun warna RGB Digital
LED Q'ty 30led / m, 60led / m, 72led / m, 96led / m, 144led / m
Piksel Q'ty 30pixel / m, 60pixel / m, 72pixel / m, 96pixel / m, 144pixel / m
Sudut Témbong LED 120 Gelar
Warna PCB Bodas / Hideung
Peunteun IP IP20, IP65, IP67, IP68.
Panjang / Gulung 5M / Roll, panjang strip tiasa disaluyukeun
Tegangan Gawe DC5V
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS
CRI (Ra>): 80
Garansi (Taun) 2 taun

 

Modél

LED Qty

IC Qty

Voltaseu

Max Kakuatan

Skala abu

Warna

Lebar

LC-8822X30XM10X-5V

30

30

5V

9W / M.

256

RGB Digital

10mm

LC-8822X60XM10W-5V

60

60

18W / M.

256

10mm

LC-8822X72XM12X-5V

72

72

21.6W / M.

256

12mm

LC-8822X96XM12X-5V

96

96

28.8W / M.

256

12mm

LC-8822X144XM12X-5V

144

144

43.2W / M.

256

12mm

Aplikasi:

Hal ieu seueur dianggo dina hiasan sareng pencahyaan gedong, jembatan, jalan, kebon, halaman, lantai, langit-langit, jati, mobil, kolam, iklan, tanda, tanda sareng sajabina, anu ogé ngagaduhan kaunggulan hébat dina iklan, hiasan, konstruksi , dagang, kado sareng pasar sanés.

Diagram Sambungan Jalur LED:

CATETAN

1. Arus overload tina kawat utama Jalur LED mangrupikeun jumlah arus sub-kawat, janten dina aplikasi rékayasa anu saleresna, modél kawat utama kedah saéna ditingkatkeun pikeun nyegah kawat tina panas teuing sareng kacilakaan.

2. Kabel AC kedah disambungkeun kana kawat taneuh pikeun nyegah kejutan listrik.

3. spésifikasi ngan pikeun produk cutatan biasa, produk spésifik parantos ditangtoskeun parameter, anu sanés dina lingkup spésifikasi ieu.

FAQ

Q: Kumaha mesen ti anjeun sareng kumaha mayar?

A:Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten kami kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo anjeun .

Q: Naha anjeun ngagaduhan garansi pikeun produk anjeun?

A:Leres, kami gaduh garansi 2 taun sareng 3 taun pikeun sababaraha jinis produk anu dipimpin.

Q:Dupi abdi tiasa nampi conto (s) pikeun diuji?

A: Leres, kami resep nyayogikeun sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas, urutan sampel campuran parantos sayogi. sampel gratis ogé tiasa ditampi, tapi Angkutan barang dibayar ku anu ngagaleuh.

Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM atanapi ngadamel produk desain énggal?

A:OEM tiasa dilakukeun, urang tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut pelanggan kalayan ukuran anu béda, perenah, logo pelanggan sareng labél, sareng kami ngadamel seueur desain énggal pikeun Palanggan numutkeun ideu na.

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng urang gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami