LC8822 LED Chip

Pedaran pondok:

LC8822 LED mangrupikeun pamutahiran SK9822 LED, nganggo chip ageung, langkung cerah, kirang Atenuasi Luminous, disipasi panas langkung saé, anu ngagaduhan hiji garis sinyal ganda– kabel data sareng kabel jam. Saatos séri desain desain, éta tiasa cocog sareng anu sanés dua sinyal IC, sareng bagikeun sistem pengendali anu sami. Éta cocog sareng SK9822 / APA102 sareng fungsi pin pikeun pin, ngagunakeun desain pcb anu sami sareng cara kontrol, anu tiasa dipimpin 1pixel tiasa kajawab.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8822 Chip LED
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC LC8822
Ngaluarkeun Warna RGB Digital
Voltaseu DC5V
Skala abu 256
Peunteun beueus-buktina LEVEL5a
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS

Aplikasi:

Lampu string warna bercahya LED lengkep, LED warna lengkep bar lemes sareng keras, sumber cahaya titik LED, layar piksel LED, layar LED khusus, modul warna pinuh LED, lampu mobil, lampu sapatu, cocooan, audio, alat-alat bumi, sareng sagala rupa produk éléktronik.

Detil tina Chip LED

Bungkusan:

Unggal 1000 pcs gulungan salaku SPQ, 10.000 pcs diasongkeun kana karton alit, unggal 4 karton alit kana karton ageung.

FAQ

Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs.

T: Wcara mayar topi anjeun nampi?

A: T / T, Paypal, Western union sadayana tiasa dianggo pikeun kami.

Q: Kumaha mesen ti anjeun sareng kumaha mayar?

Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten kami kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo anjeun .

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng urang gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami