Chip LED LC8822-2020

Pedaran pondok:

LC8822-2020 SMD LED mangrupikeun chip dipimpin digital 6pin 2020 smd anu dipimpin digital urang, éta mangrupikeun versi pembaruan APA102C-2020-256, pin pikeun pin fungsi sareng tiasa nganggo desain pcb anu sami, masing-masing dipimpin ku hiji kabel jam mandiri sareng hiji kawat data, kalayan sinyal anu langkung gancang tibatan chip kawat digital tunggal anu dipimpin. Unggal led mangrupikeun lampu piksel rgb, anu seueur dianggo salaku sumber cahaya tina strip led digital pcb langsing, atanapi seueur produk PCBA sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk Chip LED LC8822-2020
Tipe LED 2020 SMD LED
Jinis IC LC8822
Ngaluarkeun Warna RGB Digital
Voltaseu DC5V
Skala abu 256
Peunteun beueus-buktina LEVEL5a
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS

Aplikasi:

Lampu string LED warna lengkep, LED modul warna lengkep, LED lampu super keras sareng lemes, tabung pagar lampu LED, lampu LED / lampu adegan, lampu LED point, layar piksel LED, layar LED, rupa-rupa produk éléktronik, alat-alat listrik jsb. .

Detil tina Chip LED

7. Urang Services:

Kontrol kualitas ketat sareng tés sateuacan pangiriman.

Réspon gancang kana pamariksaan sareng eupan balik anjeun

24 jam layanan online.

Jasa saatos-jualan Profesional.

Staf terlatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab sadayana naroskeun.

Desain khusus, ODM / OEM Layanan Disustomisasi sayogi.

8. FAQ

Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs.
 
Q: Naon sertipikat anjeun tiasa nawiskeun?

A: Biasana CE sareng RoHs, batur UL sertifikasi urang tiasa nawiskeun ogé dumasar kana kabutuhan anjeun.

T: Wcara mayar topi anjeun nampi?

A: T / T, Paypal, Western union sadayana tiasa dianggo pikeun kami.

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng kami gaduh tim insinyur anu langkung ti 10 taun, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami