LC8812WWA SK6812WWA LED Strip

Pedaran pondok:

(1) LC8812B / SK6812 LED nyaéta fungsi pin pikeun pin, pangaruh cahaya anu sami, cara kontrol anu sami.

(2) SK6812WWA / LC8812WWA LED nyaéta IC di jero SMD5050. Cai mibanda 3 suhu warna dikawasa ku LC8812 IC, Bodas Bodas: 6000-7000K, Bodas Hébat: 2700-3000K, Amber: 1800-2000K, fungsi anu sami sareng SK6812WWA, bodas anu tiasa dirobih.

(3) Masing-masing dipimpin dikontrol, unggal dipimpin tiasa diteukteuk.

(4) Tegangan Operasi 5 Tegangan DC.

(5) Sistem kontrol sinyal SPI, sistem kontrol pidéo DVI, konsol DMX tiasa dikontrol.

(6) LED ngagaduhan voltase nyetir anu handap kacaangan tinggi, sudut paburencay, konsistensi anu saé, kakuatan handap, sareng umur panjang.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8812WWA / SK6812WWA LED Strip
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC LC8812B / SK6812
Ngaluarkeun warna Warna bodas WWA Turnable
LED Q'ty 30led / m, 60led / m, 72led / m, 96led / m, 144led / m
Piksel Q'ty 30pixel / m, 60pixel / m, 72pixel / m, 96pixel / m, 144pixel / m
Sudut Témbong LED 120 Gelar
Warna PCB Bodas / Hideung
Peunteun IP IP20, IP65, IP67, IP68.
Panjang / Gulung 5M / Roll, panjang strip tiasa disaluyukeun
Tegangan Gawe DC5V
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS
CRI (Ra>): 80
Garansi (Taun) 2 taun

 

Modél

LED Qty

IC Qty

Voltaseu

Max Kakuatan

Skala abu

Warna

Lebar

LC-8812X30XM10X-5V

30

30

5V

9W / M.

256

Bodas Tiis

Bodas haneut

Amber

10mm

LC-8812X60XM10X-5V

60

60

18W / M.

256

10mm

LC-8812X72XM12X-5V

72

72

21.6W / M.

256

12mm

LC-8812X96XM12X-5V

96

96

28.8W / M.

256

12mm

LC-8812X144XM12X-5V

144

144

43.2W / M.

256

12mm

Aplikasi:

(1) dilarapkeun pikeun hiasan mobil sareng sapédah, perbatasan atanapi pencahayaan kontur.

(2) Seueur dianggo pikeun hiasan bumi, hotél, kleub, mal balanja.

(3) Lampu hias arsitéktur, cahaya suasana butik.

(4) Diterapkeun sacara éksténsif dina Lampu tukang, lampu anu disumputkeun, lampu hurup saluran.

Diagram Sambungan Jalur LED:

5. bungkusan:

5m per gulung, hiji gulung dina hiji kantong pakét, kantong Anti statis + Kotak karton bungkus nétral.

Q: Dimana kaunggulan urang?

A: Mimiti, kami pabrik pabrik, janten kami tiasa ngendalikeun prosés produksi, sadaya produk kami gaduh jaminan kualitas, hemat biaya anu langkung saé sareng pangiriman gancang.

Bréh, urang tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM, jasa khusus kanggo minuhan paménta anu béda konsumén.

Teras, profesional dina LED, tim pabrik urang gaduh 10 taun pangalaman di daérah karya strip anu dipimpin digital.

Tungtungna, jaminan kualitas, sadaya produk urang kedah yuswa 100% sareng uji QC sateuacan pangiriman.

Q: Kumaha mesen ti anjeun sareng kumaha mayar?

A: Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten urang kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo Anjeun.

T: Naon MOQ anjeun tina strip anu dipimpin sareng chip anu dipimpin?

A: MOQ LED Strip biasana 10meters, sareng MOQ chip led biasana 1reel SPQ. Kami ogé tiasa ngirim chip sampel anu dipimpin gratis pikeun nasabah pikeun nguji upami aranjeunna gaduh sahamna.

Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM atanapi ngadamel produk desain énggal?

A: OEM tiasa dilakukeun, urang tiasa ngalakukeun sakumaha paménta konsumén kalayan ukuran anu béda, perenah, logo pelanggan sareng labél, sareng kami ngadamel seueur desain énggal pikeun Palanggan numutkeun ideu na.

Q: Kumaha nungkulan anu lepat? Kumaha carana nungkulan produk gagal dina jangka waktu jaminan

A: Mimiti, sadaya produk urang kedah yuswa 100% sareng uji QC sateuacan pangiriman, janten tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

Kadua, salami periode jaminan, kami bakal ngirim lampu anyar kalayan order énggal kanggo jumlah alit. Pikeun kumpulan produk anu rusak, kami bakal ngalereskeunana sareng ngirim deui ka anjeun. Langkung lengkep, urang tiasa ngabahas solusi anu nyugemakeun dumasar kana kaayaan anu khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami