LC8812B-5050 LED

Pedaran pondok:

LC8812B-5050 LED nyaéta LED dikawasa éksternal anu cerdas anu ngahijikeun sirkuit kontrol sareng sirkuit pemancar cahaya. Rupina sami sareng a5050 LED . Unggal LED mangrupikeun piksel, éta fungsi anu sami sareng piksel anu tiasa diungkap 5050 sk6812 / ws2812b dipimpin, anggo desain pcb anu sami, pin kanggo fungsi pin sareng cara kontrol anu sami. LED ngandung sirkuit sinyal latch data antar muka digital anu cerdas. Sirkuit regulator tegangan suplai listrik, sirkuit arus konstan internal, sirkuit régenerasi data, osilator RC presisi tinggi, kaluaran drive ngadopsi téknologi PWM anu dipaténkeun, anu sacara efektif ngajamin konsistensi warna masing-masing piksel, sareng kaluaran standar nilai konstan nilai ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 12MA.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8812B Chip LED
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC LC8812B
Ngaluarkeun Warna RGB Digital
Voltaseu DC5V
Skala abu 256
Peunteun beueus-buktina LEVEL5a
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS

Aplikasi:

Lampu string warna bercahya LED lengkep, LED warna lengkep bar lemes sareng keras, sumber cahaya titik LED, layar piksel LED, layar LED khusus, modul warna pinuh LED, lampu mobil, lampu sapatu, cocooan, audio, alat-alat bumi, sareng sagala rupa produk éléktronik.

Chip LED kakuatan tinggi gaduh tilu ukuran: 38 * 38mil, 40 * 40mil sareng 45 * 45mil. Tangtosna, ukuran chip tiasa disaluyukeun, anu ngan ukur spésifikasi umum. Mil mangrupikeun ukuran ukuran. Mil nyaéta sarébu inci. 40 mil sakitar milimeter. 38mil, 40mil sareng 45mil mangrupikeun ukuran umum tina chip 1-kakuatan tinggi. Téoritis, gedé chip, langkung arus sareng kakuatan éta tahan. Nanging, bahan chip sareng prosésna ogé mangrupikeun faktor utami anu mangaruhan kakuatan chip. Salaku conto, chip Cree 40mil tiasa nahan kakuatan 1W dugi ka 3W, sareng chip anu ukuranana sami sareng mérek sanés tiasa tahan kakuatan 2W paling ageung.

Detil tina Chip LED

Balanja:

Cara kapal: Door to Door express, ku hawa atanapi laut.

Palabuhan kiriman: Shenzhen, Cina.

L / T: biasana dina 7-10 dinten, saatos nampi pamayaran.

Kawijakan sampel: sampel sayogi, anu tiasa dikirimkeun dina 3-5 dinten sakali mayar ditampi.

Bungkusan:

Unggal 1000 pcs gulungan salaku SPQ, 10.000 pcs diasongkeun kana karton alit, unggal 4 karton alit kana karton ageung.

FAQ

Q: Kumaha mesen ti anjeun sareng cara mayar

A: Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten urang kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo Anjeun.

Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng urang gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.

Q: Naon sertipikat anjeun tiasa nawiskeun?

A: Biasana CE sareng RoHs, batur UL sertifikasi urang tiasa nawiskeun ogé dumasar kana kabutuhan anjeun.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami