LC8808B-3535 LED Chip

Pedaran pondok:

(1) Smart 3535 SMD ngahijikeun kadali éksternal anu kawat ganda-serial serial cascaded konstan IC ayeuna, tapi DC12V hiji dipimpin 1pixel tiasa ditujukeun, cocog sareng GS8208, fungsi anu sami sareng GS8208 / WS2815 LED.

(2) Kamampuh otomatis nyebrang piksel anu maot, karusakan tunggal titik henteu mangaruhan pangiriman data sareng operasi normal titik-titik sanés.

(3) Nilai kaluaran standar konstan nilai ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 9MA.

(4) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel nampi saatos gelombang gelombang sareng distorsi bentuk gelombang moal ngajamin garis.

(5) Daya-disetél ulang listrik sareng sirkuit ngareset listrik-handap, lampu henteu hurung saatos kakuatan-hurung.

(6) Pangiriman data kawat ganda, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps sinkronisasi sinkronisasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8808B-3535 Chip LED
Tipe LED 3535 SMD LED
Jinis IC LC8808B
Ngaluarkeun Warna RGB Digital
Voltaseu DC12V
Skala abu 256
Peunteun beueus-buktina LEVEL5a
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS

Aplikasi:

Lampu senar warna LED lengkep, modul warna LED lengkep, LED lampu super keras sareng lemes, tabung penjaga LED, penampilan LED / cahaya adegan

Lampu titik LED, layar piksel LED, layar ngawangun LED, rupa-rupa produk éléktronik, alat-alat listrik jsb..

Detil tina Chip LED

CATETAN

Sadaya dimensi ditandaan dina milimeter sareng toléransi nyaéta ± 0.15mm, kacuali khusus.

Urang Services:

24 jam layanan online.

Jasa saatos-jualan Profesional.

Réspon gancang kana pamariksaan sareng eupan balik anjeun.

Kontrol kualitas ketat sareng tés sateuacan pangiriman.

Staf terlatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab sadayana naroskeun.

Desain khusus, ODM / OEM Layanan Disustomisasi sayogi.
Bungkusan:

Masing-masing 1500 pcs gulungan janten SPQ, 15.000 pcs dibungkus kana karton alit, unggal 4 karton alit kana karton ageung.

Balanja:

L / T: biasana dina 7-10 dinten, saatos nampi pamayaran.

Cara kapal: Door to Door express, ku hawa atanapi laut.

Palabuhan pengiriman: Shenzhen, Daratan Cina.

Garansi:

Kami nawiskeun Garansi dua atanapi tilu taun.

FAQ

Q: Naon produk LED anu urang lakukeun?

A: Produsén Profesional LED Chip, LED Strip, Customized LED matrix sareng LED Ring jsb produk LED.

Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs.

T: Wcara mayar topi anjeun nampi?

A: T / T, Paypal, Western union sadayana tiasa dianggo pikeun kami.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng urang gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami