LC8806 WS2811 UCS1903 LED Strip

Pedaran pondok:

LC8806 / WS2811/ Supir ICS1903 IC nyaéta fungsi pin pikeun pin, tiasa dianggo dina desain pcb anu sami, pangaruh pencahyaan sami, cara kontrol anu sami. Aranjeunna ndina diwangun-di IC , sareng DC12 volt, masing-masing 3 LEDS piksel/ diatur cuttable, Strip dipingpin LC8806 / WS2811 ngagaduhan kualitas anu stabil sareng seueur dianggo sareng populer di kalangan palanggan. Kami gaduh 30/48 / 60leds per méter warna impian dipimpin strip pikeun pilihan anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8806 / WS2811 / UCS1903 LED Strip
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC LC8806 / WS2811 / UCS1903
Ngaluarkeun warna RGB Digital
LED Q'ty 30led / m, 48led / m, 60led / m
Piksel Q'ty 10piexl / m, 16piexl / m, 20piex / m
Sudut Témbong LED 120 Gelar
Warna PCB Bodas / Hideung
Peunteun IP IP20, IP65, IP67, IP68
Panjang / Gulung 5M / Roll, panjang strip tiasa disaluyukeun
Tegangan Gawe DC12V
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS
CRI (Ra>): 80
Garansi (Taun) 2 taun

 

Modél

LED Qty

IC Qty

Voltaseu

Max Kakuatan

Skala abu

Warna

Lebar

LC-8806RGB30XM10X-12V

30

10

12V

8W / M.

256

RGB Digital

10mm

LC-8806RGB48XM10W-12V

48

16

12W / M.

LC-8806RGB60XM10X-12V

60

20

14.4W / M.

Aplikasi:

Hal ieu seueur dianggo dina hiasan sareng pencahyaan gedong, jembatan, jalan, kebon, halaman, lantai, langit-langit, jati, mobil, kolam, iklan, tanda, tanda sareng sajabina, anu ogé ngagaduhan kaunggulan anu hadé dina iklan, hiasan, konstruksi, perdagangan, kado sareng pasar sanés.

Diagram Sambungan Jalur LED:

CATETAN

1. Kabel AC kedah disambungkeun kana kawat taneuh pikeun nyegah kejutan listrik.

2. Arus overload tina kawat utama Jalur LED mangrupikeun jumlah arus sub-kawat, janten dina aplikasi rékayasa anu saleresna, modél kawat utama kedah saéna ditingkatkeun pikeun nyegah kawat tina panas teuing sareng kacilakaan.

3. spésifikasi ngan pikeun produk cutatan biasa, produk spésifik parantos ditangtoskeun parameter, anu sanés dina lingkup spésifikasi ieu.

FAQ

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng urang gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.

T: Naon MOQ anjeun tina strip anu dipimpin sareng chip anu dipimpin?

A:MOQ LED Strip biasana 10méter, sareng MOQ chip anu dipimpin biasana 1reel SPQ. Kami ogé tiasa ngirim chip sampel anu dipimpin gratis pikeun nasabah pikeun nguji upami aranjeunna gaduh sahamna.

Q: Naha anjeun ngagaduhan garansi pikeun produk anjeun?

A: Leres, kami gaduh garansi 2 taun sareng 3 taun pikeun sababaraha jinis produk anu dipimpin.

Q:Dupi abdi tiasa nampi conto (s) pikeun diuji?

A: Leres, kami resep nyayogikeun sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas, urutan sampel campuran parantos sayogi. sampel gratis ogé tiasa ditampi, tapi Angkutan barang dibayar ku anu ngagaleuh.

Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM atanapi ngadamel produk desain énggal?

A: OEM tiasa dilakukeun, urang tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut pelanggan kalayan ukuran anu béda, perenah, logo pelanggan sareng labél, sareng kami ngadamel seueur desain énggal pikeun Palanggan numutkeun ideu na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami