FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon produk LED anu urang lakukeun?

Produsén profesional LED Chip, LED Strip, Customized LED matrix sareng LED Ring jsb produk LED.

Naon pasar utama pikeun perusahaan urang?

Klién kami di panjuru dunya. Tapi urang ngajual deui ka EU sareng Amérika kalér kusabab pasar gaduh standar kualitas luhur pikeun produk LED. Rata-rata tingkat omzet kami dugi ka 70-80%.

Naha anjeun tiasa ngadamel OEM atanapi ngadamel produk desain énggal?

OEM tiasa dilakukeun, urang tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut pelanggan kalayan ukuran anu béda, perenah, logo pelanggan sareng labél, sareng kami ngadamel seueur desain énggal pikeun Palanggan numutkeun ideu na.

Naon MOQ anjeun tina strip led sareng chip led?

MOQ LED Strip biasana 10méter, sareng MOQ chip anu dipimpin biasana 1reel SPQ. Kami ogé tiasa ngirim chip sampel anu dipimpin gratis pikeun nasabah pikeun nguji upami aranjeunna gaduh sahamna.

Kumaha mesen ti anjeun sareng kumaha mayar?

Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten kami kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo anjeun .

Naha anjeun ngagaduhan garansi pikeun produk anjeun?

Leres, kami gaduh garansi 2 taun sareng 3 taun pikeun sababaraha jinis produk anu dipimpin.

Naon waktos pamimpin anjeun?

Biasana barangna tiasa dikirim ku 1 minggu, produk anu dipimpin khusus peryogi langkung waktos numutkeun produk lengkep.

Naon sertipikat anjeun tiasa nawiskeun?

Biasana CE sareng RoHs, sertifikasi UL anu sanés tiasa kami nawiskeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

Naha palanggan milih kami?

a. Pabrik pabrik, urang tiasa ngendalikeun prosés produksi, sadaya produk urang gaduh jaminan kualitas, hemat biaya sareng pangiriman gancang.

b. OEM / ODM Service: kami pabrik manufacturer sareng tiasa nyayogikeun OEM / ODM, jasa khusus kanggo minuhan paménta anu béda konsumén.

c.Professional di LED: tim pabrik urang gaduh 10 taun pangalaman di daérah karya strip anu dipimpin digital.

d. Jaminan Kualitas: sadaya produk urang kedah yuswa 100% sareng tés QC sateuacan pangiriman.

Hoyong damel sareng urang?