Jalur LED Digital DMX512

  • DMX512 RGB LED Strip

    Jalur LED DMX512 RGB

    Jalur LED DMX512 nyaéta sambungan anu paralel, ngadukung sistem kontrol DMX512 standar, nganggo DMX Signal sanés SPI Signal. Éta ngagaduhan dua kabel data nganggo hiji kabel PO mandiri, ieu ngajantenkeun sinyalna kualitas gancang sareng stabil pisan. Malah pikeun nunjukkeun pangiriman data anu ageung, éta ogé jalan lancar sareng moal macét. Di sagigireun éta ngagaduhan modul max485 di jero DMX512 IC, anu ngajantenkeun tiasa nyambung kana konsol langsung sareng tiasa ngahontal transmisi jarak jauh sareng gancang gancang dibandingkeun tanpa strip dipimpin max485 DMX.

    Sateuacan Jalur LED DMX512 ieu, strip anu dipimpin DMX512 kami nyaéta 12v atanapi 24v, tapi ayeuna urang ngembangkeunkeun pikeun ngadalikeun masing-masing hiji piksel hiji kontrol DMX512 IC dina 5 volt ogé.

  • DMX512 RGBW LED Strip

    Jalur LED DMX512 RGBW

    DMX512 RGBW LED nganggo standar standar produk protokol DMX512, nyaéta modul max485 di jero dmx512 IC sareng 4 warna dina 1 RGBW 5050 ngarah janten sumber cahaya, janten, éta béda sareng strip anu dipimpin DMX anu sanés. Éta 5 kabel dipimpin strip DMX RGBW, tingkat mindahkeun sareng jarak transfer langkung saé tibatan 4 kabel DMX strip anu dipimpin di pasar. Éta tiasa nyambung kana konsol DMX tanpa dékoder sareng langkung seueur warna anu tiasa diprogram pikeun strip anu dipimpin digital DMX.

    karusakan hiji sareng multi titik henteu mangaruhan bagian sanés tina strip sareng neraskeun damel. Janten henteu paduli naon atanapi sabaraha IC rusak, strip anu dipimpin bakal tiasa dianggo normal.