Digital RGBW LED Strip

  • SK6812RGBW LC8812B-RGBW LED Strip

    Jalur LED SK6812RGBW LC8812B-RGBW

    SK6812RGBW LED Strip sareng LC8812B-RGBW LED Strip sami fungsina fpcb sami, sabab SK6812RGBW sareng LC8812B-RGBW LED nyaéta pin pikeun fungsi pin,ngagunakeun desain pcb anu sami, pangaruh pencahyaan sami, cara kontrol anu sami. tapi LC8812B RGBW LED ngagaduhan CRI tinggi> 90, sareng cct warna bodas gaduh 3 pilihan: bodas haneut 2700-3200k, bodas bodas 3800-4500k, bodas cool 5700-6500k. Hiji dipimpin 1 piksel tiasa ditunjuk sareng tiasa dipotong.

  • UCS2904 RGBW LED Strip

    Jalur LED UCS2904 RGBW

    (1) UCS2904 RGBW LED Strip mangrupikeun sinyal SPI anu ditujukeun 4-in-1 rgbw strip anu dipimpin kalayan UCS2904 IC, hiji kabel data, dua jalur listrik, 256 skala abu.

    (2) Ngagunakeun FPC fléksibel salaku bahan dasar, FPC konduktif, dissipation panas gancang, résiko bending, sareng tiasa ditekuk kana sababaraha bentuk.

    (3) Ngarojong operasi nulis kode post-instalasi, tiasa ngahontal rupa-rupa épék animasi ku program pengendali.

    (4) Tegangan rendah DC12V / DC24v catu daya, langkung aman.

  • UCS2912 RGBW LED Strip

    Jalur LED UCS2912 RGBW

    UCS2912 LED Sperjalanan kamier 4chips dina 1 SMD 5050 RGBW LED kalayan programmable UCS2912 IC, papan lébar 15mm, non-built UCS2912 IC control, 256 tingkat abu, tiasa diteukteuk, tiasa ngahontal ngudag, robih warna, épék flash. Jalur dipimpin UCS2912 RGBW kami henteu ngan ukur tiasa ngahontal efek warna digital parobihan, tapi ogé tiasa ngahontal pangaruh bodas, bodas haneut, atanapi alami tetep bodas. Janten dibandingkeun sareng strip led color impian RGB, UCS2912 ieuRGBW strip dipimpin ngagaduhan fungsi RGB sareng strip led RGBW.