Jalur LED Digital

  • LC8812B SK6812 Digital White LED Strip

    LC8812B SK6812 Digital Bodas LED Strip

    Ngagunakeun LC8812B tunggal bodas 5050 piksel dipimpin chip salaku sumber cahaya, cara kontrol anu sami sareng sk6812 / ws2812b, warna bodasna 2800-3200k bodas haneut, bodas bodas 3800-4500k, bodas bodas 5700-6500k, 1 dipimpin 1 piksel tiasa kajawab. LC8812B Digital White LED Strip tiasa dikawasa ku WIFI jarak jauh sareng telepon sélulér (Android, IOS), janten anjeun tiasa ngarobih warna sareng peredupan LED sakumaha anu anjeun pikahoyong iraha waé.

  • LC8812WWA SK6812WWA LED Strip

    LC8812WWA SK6812WWA LED Strip

    (1) LC8812B / SK6812 LED nyaéta fungsi pin pikeun pin, pangaruh cahaya anu sami, cara kontrol anu sami.

    (2) SK6812WWA / LC8812WWA LED nyaéta IC di jero SMD5050. Cai mibanda 3 suhu warna dikawasa ku LC8812 IC, Bodas Bodas: 6000-7000K, Bodas Hébat: 2700-3000K, Amber: 1800-2000K, fungsi anu sami sareng SK6812WWA, bodas anu tiasa dirobih.

    (3) Masing-masing dipimpin dikontrol, unggal dipimpin tiasa diteukteuk.

    (4) Tegangan Operasi 5 Tegangan DC.

    (5) Sistem kontrol sinyal SPI, sistem kontrol pidéo DVI, konsol DMX tiasa dikontrol.

    (6) LED ngagaduhan voltase nyetir anu handap kacaangan tinggi, sudut paburencay, konsistensi anu saé, kakuatan handap, sareng umur panjang.

  • LC8806 WS2811 Side Emitting Digital LED Strip

    LC8806 WS2811 Sisi Emitting Digital LED Strip

    LC8806 / WS2811 020 RGB LED Strip mangrupikeun sisi digital anu dipimpin strip anu dipimpin ku LC8806 / WS2811 IC anu tiasa diprogram, Anu dipimpin nganggo pandangan sisi RGB Warna 020 anu dipimpin, masihan anjeun langkung seueur pilihan sareng warna-warni kahirupan anjeun. Samping ngaluarkeun strip led digital mangrupikeun bagian tina strip anu dipimpin RGB digital, duanana DC5V sareng DC12V mangrupikeun program anu tiasa dikendali, langkung saé tiasa ngahontal pangaruh ngarobah warna di daérah pamasangan khusus.

  • LC8812B-3210 side emitting led strip

    LC8812B-3210 sisi ngaluarkeun strip dipimpin

    LC8812B-3210 mangrupikeun sisi piksel rgb anu dipimpin kalayan IC di jero, éta ngagaduhan hiji garis data, dua jalur listrik, PCB lébar 10mm, 256 skala abu. Hiji dipimpin 1 piksel cuttable. Terang sareng pengendali, anjeun tiasa ngahontal gradién, balap kuda cai, téks, nomer, ngudag basa Inggris, gambar, pidéo animasi anu aya pangaruhna. Pikeun 5V IC built-in side view led strip, urang gaduh LC8812B-3210 Digital Side LED Strip sareng alamat LC8812B-4020 sisi rgb led strip.

  • DMX512 RGB LED Strip

    Jalur LED DMX512 RGB

    Jalur LED DMX512 nyaéta sambungan anu paralel, ngadukung sistem kontrol DMX512 standar, nganggo DMX Signal sanés SPI Signal. Éta ngagaduhan dua kabel data nganggo hiji kabel PO mandiri, ieu ngajantenkeun sinyalna kualitas gancang sareng stabil pisan. Malah pikeun nunjukkeun pangiriman data anu ageung, éta ogé jalan lancar sareng moal macét. Di sagigireun éta ngagaduhan modul max485 di jero DMX512 IC, anu ngajantenkeun tiasa nyambung kana konsol langsung sareng tiasa ngahontal transmisi jarak jauh sareng gancang gancang dibandingkeun tanpa strip dipimpin max485 DMX.

    Sateuacan Jalur LED DMX512 ieu, strip anu dipimpin DMX512 kami nyaéta 12v atanapi 24v, tapi ayeuna urang ngembangkeunkeun pikeun ngadalikeun masing-masing hiji piksel hiji kontrol DMX512 IC dina 5 volt ogé.

  • DMX512 RGBW LED Strip

    Jalur LED DMX512 RGBW

    DMX512 RGBW LED nganggo standar standar produk protokol DMX512, nyaéta modul max485 di jero dmx512 IC sareng 4 warna dina 1 RGBW 5050 ngarah janten sumber cahaya, janten, éta béda sareng strip anu dipimpin DMX anu sanés. Éta 5 kabel dipimpin strip DMX RGBW, tingkat mindahkeun sareng jarak transfer langkung saé tibatan 4 kabel DMX strip anu dipimpin di pasar. Éta tiasa nyambung kana konsol DMX tanpa dékoder sareng langkung seueur warna anu tiasa diprogram pikeun strip anu dipimpin digital DMX.

    karusakan hiji sareng multi titik henteu mangaruhan bagian sanés tina strip sareng neraskeun damel. Janten henteu paduli naon atanapi sabaraha IC rusak, strip anu dipimpin bakal tiasa dianggo normal.

  • SK6812RGBW LC8812B-RGBW LED Strip

    Jalur LED SK6812RGBW LC8812B-RGBW

    SK6812RGBW LED Strip sareng LC8812B-RGBW LED Strip sami fungsina fpcb sami, sabab SK6812RGBW sareng LC8812B-RGBW LED nyaéta pin pikeun fungsi pin,ngagunakeun desain pcb anu sami, pangaruh pencahyaan sami, cara kontrol anu sami. tapi LC8812B RGBW LED ngagaduhan CRI tinggi> 90, sareng cct warna bodas gaduh 3 pilihan: bodas haneut 2700-3200k, bodas bodas 3800-4500k, bodas cool 5700-6500k. Hiji dipimpin 1 piksel tiasa ditunjuk sareng tiasa dipotong.

  • UCS2904 RGBW LED Strip

    Jalur LED UCS2904 RGBW

    (1) UCS2904 RGBW LED Strip mangrupikeun sinyal SPI anu ditujukeun 4-in-1 rgbw strip anu dipimpin kalayan UCS2904 IC, hiji kabel data, dua jalur listrik, 256 skala abu.

    (2) Ngagunakeun FPC fléksibel salaku bahan dasar, FPC konduktif, dissipation panas gancang, résiko bending, sareng tiasa ditekuk kana sababaraha bentuk.

    (3) Ngarojong operasi nulis kode post-instalasi, tiasa ngahontal rupa-rupa épék animasi ku program pengendali.

    (4) Tegangan rendah DC12V / DC24v catu daya, langkung aman.

  • UCS2912 RGBW LED Strip

    Jalur LED UCS2912 RGBW

    UCS2912 LED Sperjalanan kamier 4chips dina 1 SMD 5050 RGBW LED kalayan programmable UCS2912 IC, papan lébar 15mm, non-built UCS2912 IC control, 256 tingkat abu, tiasa diteukteuk, tiasa ngahontal ngudag, robih warna, épék flash. Jalur dipimpin UCS2912 RGBW kami henteu ngan ukur tiasa ngahontal efek warna digital parobihan, tapi ogé tiasa ngahontal pangaruh bodas, bodas haneut, atanapi alami tetep bodas. Janten dibandingkeun sareng strip led color impian RGB, UCS2912 ieuRGBW strip dipimpin ngagaduhan fungsi RGB sareng strip led RGBW.

  • LC8805B-2020 LED Strip

    LC8805B-2020 LED Strip

    (1) SK6805 / LC8805B-2020 RGB LED Strip nganggo 2.0MM * 2.0MM LC8805B IC di jero 5mAx 3chips RGB SMD ngarah janten sumber lampu, strip dipimpin FPCB bodas, masing-masing dipimpin tiasa diprogram sareng tiasa dipotong.

    (2) Aliran tunggal, gradién, ngudag, scan sareng épék warna-lengkep séjén.

    (3) Splicing pikeun ngahontal gerakan téks sareng animasi pidéo sareng épék dinamis anu sanés.

    (4) Tiasa ditekuk sareng diteukteuk, tiasa ngahontal kurva anu tangtu sareng panjang layar modél.

    (5) 1 LED 1 IC, dikawasa ku masing-masing, tiasa dijantenkeun tampilan definisi tinggi-kapadetan.

  • LC8812 LED Strip

    LC8812 LED Jalur

    (1) LC8812 mangrupikeun built-in IC pinter anyar kami anu dipimpin, duanana kapasitor sareng supir IC di jero 5050 smd dipimpin, janten teu kedah mendesain kapasitor dina sirkuit pcb. Fungsi anu sami sareng strip anu dipimpin LC8812B / WS2812B / SK6812.

    (2) Aliran tunggal, gradién, ngudag, scan sareng épék warna-lengkep séjén.

    (3) Splicing pikeun ngahontal gerakan téks sareng animasi pidéo sareng épék dinamis anu sanés.

    (4) Tiasa ditekuk sareng diteukteuk, tiasa ngahontal kurva anu tangtu sareng panjang layar modél.

    (5) 1 LED 1 IC, dikawasa ku masing-masing, tiasa dijantenkeun tampilan definisi tinggi-kapadetan.

  • LC8812B SK6812 WS2812B LED Strip

    LC8812B SK6812 WS2812B LED Jalur

    LC8812B / WS2812B / SK6812 LED nyaéta 5050 RGB LED kalayan IC built-in, éta populer pisan di kalangan palanggan, pin anu sami pikeun fungsi pin sareng pangaruh lampu, cara kontrol anu sami. Tegangan DC5V, Masing-masing dipingpin mangrupikeun piksel sareng cuttable, masing-masing tiasa kajawab. Jalur anu dipimpin ogé tiasa diluyukeun sareng logo konsumén atanapi labél sakumaha pamundut.

12 Teras> >> Halaman 1/2