Taros Kami

Perusahaan: Shenzhen Led Color Co., Ltd.

Alamat: Tambihkeun: 5 / F, DaDong Ming Technology Technology, Yuequn Road, Guangming New District, Shenzhen, China.

Telepon: + 86-0755 -2735 0605

Email: info@szlcoe.com

Halaman Wéb: www.color-led.com

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami