Tentang Kami

Shenzhen LED Color Co., Ltd. (saterasna disebut LED Color) mangrupikeun produsén ngarah tina chip LED sareng produk lampu strip LED di Cina. Perusahaan didirikeun taun 2012 sareng perusahaan tingkat nasional ngahijikeun desain sareng manufaktur, perusahaan berteknologi tinggi.

LED Color ngagaduhan gedong pabrik standar langkung ti 6000 méter pasagi sareng sakitar 200 padamel. Tim téknis gaduh 10 taun R&D sareng pangalaman produksi, sareng parantos hasil ngaluncurkeun chip LED Smart, strip LED Digital, strip COB, sareng lampu neon, CCT anu tiasa diatur, RGBW, arus konstan sareng séri produk sanés, urang tiasa nyayogikeun konsumén pikeun lini produk lengkep sareng solusi.

Produk LED Chip dihasilkeun seueur dianggo dina audio, cocooan, strip lampu LED, lampu modul LED, produk strip lampu LED seueur dianggo dina mesin sareng peralatan, hotél bintang lima, toko méwah, lampu hardcover bumi, KTV, ngaliput lampu komersial sareng lapangan sanésna. Utamana strip anu tiasa ditunjuk, mangrupikeun anu pangsaéna dina garis lengkep, sareng parantos ngabantosan palanggan ngalengkepan seueur proyek. LED Warna parantos lulus sértipikasi sistem: ISO9001: 2015. sareng sertipikat UL, PSE, CE, ROHS sareng REACH.

Taat kana "konsumén heula, kaunggulan, kapercayaan, sareng kerjasama win-win" Filsafat bisnis, Warna LED bakal terus fokus kana pamekaran sareng pembuatan LED Chips sareng LED Strip, sareng ngupayakeun janten pemasok produk LED di dunya anu berkualitas tinggi .

Naha Palanggan milih kami?

1. Pangalaman produksi: Tim anu gaduh 10 taun exprience produksi nyayogikeun jasa OEM sareng ODM.

2. Sértipikat: sertipikat CE, PSE, RoHS, FCC, UL sareng ISO 9001.

3. Penjaminan kualitas: 100% uji sepuh produksi massal, inspeksi bahan 100%, uji fungsi 100%.

4. jasa jaminan: 2-3 taun jaminan.

5. Nyayogikeun dukungan: nyayogikeun inpormasi téknis biasa sareng dukungan téknis.

6. Departemen R&D: Tim R&D kalebet insinyur bungkusan LED, insinyur lampu bodas sareng désainer sirkuit.

7. Ranté produksi modéren: maju peralatan produksi otomatis LED sareng alat-alat mesin SMT, ogé lokakarya bébas debu.