5V IC sareng kapasitor dina 5050 piksel RGB LC8812 LED Chip

Pedaran pondok:

(1) DC5V Pinter 5050 SMD ngahijikeun kualitas luhur éksternal tunggal-kawat sérial cascaded konstan IC ayeuna. Boh IC sareng kapasitor dina LED Chip, no komponén éksternal diperyogikeun, ngamungkinkeun desain pcb saderhana.

(2) Nilai standar kaluaran nilai konstan ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 12MA.

(3) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel ditampi saatos gelombang sareng kaluaran distorsi gelombang bentuk moal ngajamin garis.

(4) Di-built-in power-on reset sareng power-down sirkuit reset, lampu henteu hurung saatos power-on.

(5) Pangiriman data kawat tunggal, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps refresh sinkronisasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8812 Chip LED
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC LC8812
Ngaluarkeun Warna RGB Digital
Voltaseu DC5V
Skala abu 256
Peunteun beueus-buktina LEVEL5a
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS

Aplikasi:

Hal ieu seueur dianggo dina lampu warna bercahya bercahya bercahya LED, LED full-color bar lemes sareng keras, sumber cahaya titik LED, layar piksel LED, layar bentuk khusus LED, modul warna lengkep LED, rupa-rupa produk éléktronik , alat-alat listrik jsb.

Detil tina Chip LED

5. bungkusan:

Unggal 1000 pcs gulungan salaku SPQ, 10.000 pcs diasongkeun kana karton alit, unggal 4 karton alit kana karton ageung.

6. Pengiriman:

Palabuhan kiriman: Shenzhen, Cina.

Cara kapal: Door to Door express, ku hawa atanapi laut.

L / T: biasana dina 7-10 dinten, saatos nampi pamayaran.

7. Urang Services:

24 jam dina jasa anjeun.

Réspon gancang kana pamariksaan sareng eupan balik anjeun.

Staf terlatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab sadayana naroskeun.

Desain khusus, ODM / OEM Layanan Disustomisasi sayogi.

8FAQ

Q: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?

A:Leres, kami gaduh garansi 2 taun sareng 3 taun pikeun sababaraha jinis produk anu dipimpin.

T: Wcara mayar topi anjeun nampi?

A: T / T, Paypal, Western union sadayana tiasa dianggo pikeun kami.

Q: Naon sertipikat anjeun tiasa nawiskeun?

A: Biasana CE sareng RoHs, batur UL sertifikasi urang tiasa nawiskeun ogé dumasar kana kabutuhan anjeun.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.
Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami