5V Digital LED Strip

  • LC8805B-2020 LED Strip

    LC8805B-2020 LED Strip

    (1) SK6805 / LC8805B-2020 RGB LED Strip nganggo 2.0MM * 2.0MM LC8805B IC di jero 5mAx 3chips RGB SMD ngarah janten sumber lampu, strip dipimpin FPCB bodas, masing-masing dipimpin tiasa diprogram sareng tiasa dipotong.

    (2) Aliran tunggal, gradién, ngudag, scan sareng épék warna-lengkep séjén.

    (3) Splicing pikeun ngahontal gerakan téks sareng animasi pidéo sareng épék dinamis anu sanés.

    (4) Tiasa ditekuk sareng diteukteuk, tiasa ngahontal kurva anu tangtu sareng panjang layar modél.

    (5) 1 LED 1 IC, dikawasa ku masing-masing, tiasa dijantenkeun tampilan definisi tinggi-kapadetan.

  • LC8812 LED Strip

    LC8812 LED Jalur

    (1) LC8812 mangrupikeun built-in IC pinter anyar kami anu dipimpin, duanana kapasitor sareng supir IC di jero 5050 smd dipimpin, janten teu kedah mendesain kapasitor dina sirkuit pcb. Fungsi anu sami sareng strip anu dipimpin LC8812B / WS2812B / SK6812.

    (2) Aliran tunggal, gradién, ngudag, scan sareng épék warna-lengkep séjén.

    (3) Splicing pikeun ngahontal gerakan téks sareng animasi pidéo sareng épék dinamis anu sanés.

    (4) Tiasa ditekuk sareng diteukteuk, tiasa ngahontal kurva anu tangtu sareng panjang layar modél.

    (5) 1 LED 1 IC, dikawasa ku masing-masing, tiasa dijantenkeun tampilan definisi tinggi-kapadetan.

  • LC8812B SK6812 WS2812B LED Strip

    LC8812B SK6812 WS2812B LED Jalur

    LC8812B / WS2812B / SK6812 LED nyaéta 5050 RGB LED kalayan IC built-in, éta populer pisan di kalangan palanggan, pin anu sami pikeun fungsi pin sareng pangaruh lampu, cara kontrol anu sami. Tegangan DC5V, Masing-masing dipingpin mangrupikeun piksel sareng cuttable, masing-masing tiasa kajawab. Jalur anu dipimpin ogé tiasa diluyukeun sareng logo konsumén atanapi labél sakumaha pamundut.

  • LC8812B-3535 SK6812mini LED Strip

    LC8812B-3535 SK6812mini LED Strip

    (1) LC8812B-3535 / SK6812mini Digital LED Strips nganggo 3535 RGB LEDS salaku sumber cahaya. LC8812B-3535 LED nyaéta pamutahiran anu dipimpin dina dasar SK6812 mini LED, pin pikeun pin fungsi, cara kontrol anu sami, tiasa nganggo desain pcb anu sami, tapi sudut pandang anu langkung ageung.

    (2) Masing-masing dipimpin dikontrol, hiji dipimpin 1 piksel sareng tiasa diteukteuk.

    (3) Tegangan Operasi 5 Tegangan DC.

    (4) Sistem kontrol sinyal SPI, sistem kontrol video DVI, konsol DMX tiasa dikontrol.

    (5) Madrix Software sayogi (damel sareng sababaraha pengendali khusus).

    Layar pidéo inténsitas luhur, témbok pidéo, épék ngalir cai, pangaruh pernapasan, warna

  • LC8813 WS2813 LED Strip

    LC8813 WS2813 LED Strip

    (1) LC8813 LED Strip nganggo chip dipimpin LC8813 janten sumber cahaya, éta ngagaduhan sinyal dual sareng capacitance mangrupikeun paket dina chip anu dipimpin, janten dina PCB, anjeun tiasa ningali teu aya kapasitansi.

    (2) LC8813 LED mangrupikeun LED énggal, éta nyaéta pembaruan anu dipimpin dina dasar WS2813, éta fungsi anu sami, aranjeunna ngagaduhan transfer sinyal dua, dua garis data dianggo dina waktos anu sami, janten upami hiji dipimpin rusak, anu sanésna masih bakal jalan.

  • LC8822 SK9822 LED Strip

    Jalur LED LC8822 SK9822

    LC8822 led nyaéta pamutahiran anu dipimpin dina dasar SK9822, boh LC8822 sareng SK9822 LED gaduh 4 kabel (DC5V, CLOCK, DAT, GND). LC8822 sareng SK9822 ngagaduhan fungsi pin sareng tiasa nganggo desain PCB anu sami, cocog sareng APA102 sareng cara kontrol anu sami. Transmisi garis dobel ngajantenkeun sinyalna kualitas gancang pisan sareng stabil, Komo pikeun mintonkeun pidéo kalayan transmisi data anu ageung dina LED, éta ogé tiasa lancar sareng moal macét.

  • LC8823 HD107S LED Strip

    LC8823 HD107S LED Jalur

    LC8823 sareng HD107S LED mangrupikeun fungsi pin, ngagunakeun desain PCB anu sami, pangaruh pencahyaan anu sami, cara kontrol anu sami. LC8823 mangrupikeun led anyar, anu ngagaduhan data sareng sinyal jam, Frékuénsi Maksimum tiasa ngahontal 27KHZ, Éta mangrupikeun panggancangna built-in IC anu dipimpin dina Pasar ayeuna sareng pangaruh warna tiasa langkung saé dina aplikasi .LC8823 Digital LED Strip nyaéta cara kontrol anu sami sareng APA102 / LC8822 / SK9822 LED Strip tapi FPWM langkung gancang sareng turunna voltase kirang dina tungtung.