3528 LED Jalur

Pedaran pondok:

3528 strip led fléksibel nganggo chip LED SMD3528 janten sumber cahaya, anu ngagaduhan 6 warna, Bodas Bodas, Bodas, Bodas Alam, Beureum, Héjo, Biru, RGB pikeun pilihan anjeun. Sadaya strip anu dipimpin 3528 tiasa didamel nganggo DC12V atanapi DC24V, tiasa dipotong unggal 3 LED sapanjang tanda motong Kanggo 12V, 6 LEDS sapanjang tanda motong pikeun 24V numutkeun sarat praktis. Pita anu fleksibel pikeun melengkung sakitar tikungan, konsumsi kakuatan anu low. Éta tiasa ngahontal épék pencahayaan hiasan anu saé sareng seueur dianggo di panjuru dunya, sapertos: bumi, hotél, pasar jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Ngaran Produk 3528 LED Jalur
Tipe LED 3528 SMD LED
Ngaluarkeun warna bodas haneut, bodas alam, bodas tiis, Beureum, Héjo, Biru, Konéng, RGB
LED Q'ty 60led / m, 120led / m, 180led / m, 240led / m
Sudut Témbong LED 120 Gelar
Warna PCB Bodas
Peunteun IP IP20, IP65, IP67, IP68.
Panjang / Gulung 5M / Roll, panjang strip tiasa disaluyukeun
Tegangan Gawe DC12V / 24V
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS
CRI (Ra>): 80
Garansi (Taun) 2-3 Taun

 

Modél

LED Qty

Max Kakuatan

Voltaseu

Warna

CCT / Panjang gelombang

Lebar

LC-3528X60XM8W-X

60

4.8W / M.

12V / 24V

Bodas haneut

Alam bodas

Bodas tiis

Beureum

Héjo

Biru

Koneng

RGB

WW: 2800-3200k NW: 4000-4500k W: 6000-6500k

Urang Sunda: 620-630nm

G: 520-530nm

B: 460-470nm

Y: 590-595nm

8mm

LC-3528X120XM8W-X

120

9,6W / M.

12V / 24V

8mm

LC-3528X180XM10W-24V

180

14.4W / M.

24V

10mm

LC-3528X240XM10W-24V

240

19.2W / M.

12V / 24V

10mm

Diagram Panyambung Jalur LED

lis8d

Applikasi

Hal ieu seueur dianggo dina proyék strip anu dipimpin kalayan seueur piksel, sapertos témbok strip digital, sareng hiasan strip anu tiasa dianggo pikeun ngawangun, proyek strip anu dipimpin kalayan seueur piksel, sapertos témbok strip digital, sareng hiasan strip anu tiasa dianggo pikeun ngawangun .

woiad (3)
woiad (4)

5. Jasa Kami:

24 jam layanan online.

Jasa saatos-jualan Profesional.

Staf terlatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab sadayana naroskeun.

Desain khusus, ODM / OEM Layanan Disustomisasi sayogi.

Kontrol kualitas ketat sareng tés sateuacan pangiriman.

Réspon gancang kana pamariksaan sareng eupan balik anjeun.

FAQ

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng kami gaduh tim insinyur langkung ti 10 taun, sadaya produk anu dipimpin dirancang ku nyalira.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.

Q: Kumaha mesen ti anjeun sareng kumaha mayar?

A: Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten urang kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo Anjeun.

Q: Naon sertipikat anjeun tiasa nawiskeun?

A: Biasana CE sareng RoHs, batur UL sertifikasi urang tiasa nawiskeun ogé dumasar kana kabutuhan anjeun.

Q:Naon waktos pamimpin anjeun?

A: Biasana barang tiasa dikirimkeun sareng 1 minggu, produk anu dipimpin khusus peryogi langkung waktos numutkeun produk lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami