2835 LED Jalur

Pedaran pondok:

(1) 2835 lumen smd tinggi dipimpin, masing-masing dipimpin sakitar 22-24 lumen, tapi arus anu langkung handap sakitar 30mA, éta tiasa siga kaca 5050, tapi ku konsumsi listrik anu langkung handap, anu paling penting nyaéta cukup stabil, ogé biayana langkung handap.

(2) 2835 strip anu dipimpin nyaéta ngagantian anu hadé tina 5050 sareng 5630 kalayan biaya anu langkung handap sareng hemat énergi.

(3) Super terang 2835 SMD top LED, inténsitas luhur sareng reliabilitas.

(4) Jangka panjang umur 50.000+ jam.

(5) Cuttable unggal 3 LED sapanjang tanda motong pikeun 12V, 6 LED sapanjang tanda motong pikeun 24V, numutkeun sarat praktis.

(6) Pita anu fléksibel pikeun melengkung sakitar tikungan, konsumsi kakuatan rendah


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Ngaran Produk 2835 LED Jalur
Tipe LED 2835 SMD LED
Ngaluarkeun warna bodas haneut, bodas alam, bodas tiis, Beureum, Héjo, Biru, Konéng
LED Q'ty 60led / m, 98led / m, 120led / m, 168led / m, 240led / m
Sudut Témbong LED 120 Gelar
Warna PCB Bodas
Peunteun IP IP20, IP65, IP67, IP68.
Panjang / Gulung 5M / Roll, panjang strip tiasa disaluyukeun
Tegangan Gawe DC12V / 24V
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS
CRI (Ra>): 80
Garansi (Taun) 2-3 Taun

 

Modél

LED Qty

Max Kakuatan

Voltaseu

Warna

CCT / Panjang gelombang

Lebar

LC-2835X60XM8W-X

60

14.4W / M.

12V / 24V

Bodas haneut

Alam bodas

Bodas tiis

Beureum

Héjo

Biru

Koneng

WW: 2800-3200k NW: 4000-4500k W: 6000-6500k

Urang Sunda: 620-630nm

G: 520-530nm

B: 460-470nm

Y: 590-595nm

8mm

LC-2835X98XM10W-X

98

17.8W / M.

10mm

LC-2835X120XM10W-X

120

21.6W / M.

10mm

LC-2835X168XM12W-24V

168

23W / M.

12mm

LC-2835X240XM10W-24V

240

21.2W / M.

10mm

Diagram Panyambung Jalur LED

woiad (1)

Applikasi

Hal ieu seueur dianggo pikeun hiasan bumi, hotél, kleub, mal balanja, lampu hias arsitéktur, lampu suasana butik, lampu tukang, lampu anu disumputkeun, lampu surat saluran sareng hiasan mobil sareng sapédah, perbatasan atanapi pencahayaan kontur.

woiad (3)
woiad (4)

Q: Naon produk LED urang ngalakukeun?

A: Produsén Profesional LED Chip, LED Strip, Customized LED matrix sareng LED Ring jsb produk LED.

Q: Kumaha mesen ti anjeun sareng kumaha mayar?

A: Upami anjeun peryogi produk anu dipimpin, anjeun tiasa ngirim kami email atanapi panilitian, maka kami bakal ngajawab anjeun dina waktos sareng ngirim pi sareng cara pamayaran, kami pabrik sanés perusahaan dagang, janten urang kedah ngahasilkeun numutkeun unggal urutan kanggo Anjeun.

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng kami gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur anu berpengalaman, sadaya produk anu dipimpin dirancang ku nyalira.

Q:Naon waktos pamimpin anjeun?

A: Biasana barang tiasa dikirimkeun sareng 1 minggu, produk anu dipimpin khusus peryogi langkung waktos numutkeun produk lengkep.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami