24V Digital LED Strip

  • LC8806 UCS1903 Digital LED Strip

    LC8806 UCS1903 Digital LED Strip

    LC8806s sareng supir ICS1903 IC gaduh fungsi anu sami, pin pikeun pin nganggo desain PCB sami pikeun 24V strip led digital.Non-built IC LC8806s / UCS1903 dipimpin strip gaduh kualitas stabil sareng seueur dianggo dina Proyék LEDDC24v digital urang strip dipimpin, masing-masing 6 LEDS piksel/ diatur sareng cuttable. LC8806s IC hiji kabel data, dua jalur listrik, 256 skala abu diprogram kalayan kontroller,anjeun tiasa ngahontal gradién monokrom ,cai, balap kuda, nomer téks ngudag, Inggris ,gambar animasi, pidéo épék naon waé jsb.