12V masing-masing tiasa dicarioskeun L8808B 5050 piksel rgb dipimpin chip

Pedaran pondok:

(1) Smart 5050 SMD ngahijikeun kualitas luhur kontrol éksternal ganda-kawat serial cascaded konstan IC ayeuna, tapi DC12V hiji dipimpin 1pixel tiasa ditujukeun, cocog sareng GS8208, fungsi anu sami sareng GS8208 / WS2815 led.

(2) Kamampuh sacara otomatis nyebrangan piksel anu maot, karusakan tunggal titik henteu mangaruhan pangiriman data sareng operasi normal titik-titik sanés.

(3) Nilai kaluaran standar konstan nilai ayeuna OUTR / OUTG / OUTB nyaéta 9MA.

(4) Data ngawangun sirkuit ngawangun, sinyal piksel ditampi saatos gelombang sareng kaluaran distorsi gelombang bentuk moal ngajamin garis.

(5) Di-built-in power-on reset sareng power-down sirkuit reset, lampu henteu hurung saatos power-on.

(6) Pangiriman data kawat dua kali, cascading tanpa wates, laju ngirim data 800Kbps refresh sinkronisasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk LC8808B LED Chip
Tipe LED 5050 SMD LED
Jinis IC LC8808B
Ngaluarkeun Warna RGB Digital
Voltaseu DC12V
Skala abu 256
Peunteun beueus-buktina LEVEL5a
Sertifikasi: CE, EMC, FCC, LVD, RoHS

Aplikasi:

Lampu string warna bercahya LED lengkep, LED warna lengkep bar lemes sareng keras, sumber cahaya titik LED, layar piksel LED, layar LED khusus, modul warna pinuh LED, lampu mobil, lampu sapatu, cocooan, audio, alat-alat bumi, sareng sagala rupa produk éléktronik.

Chip LED kakuatan tinggi gaduh tilu ukuran: 38 * 38mil, 40 * 40mil sareng 45 * 45mil. Tangtosna, ukuran chip tiasa disaluyukeun, anu ngan ukur spésifikasi umum. Mil mangrupikeun ukuran ukuran. Mil nyaéta sarébu inci. 40 mil sakitar milimeter. 38mil, 40mil sareng 45mil mangrupikeun ukuran umum tina chip 1-kakuatan tinggi. Téoritis, gedé chip, langkung arus sareng kakuatan éta tahan. Nanging, bahan chip sareng prosésna ogé mangrupikeun faktor utami anu mangaruhan kakuatan chip. Salaku conto, chip Cree 40mil tiasa nahan kakuatan 1W dugi ka 3W, sareng chip anu ukuranana sami sareng mérek sanés tiasa tahan kakuatan 2W paling ageung.

Detil tina Chip LED

Balanja:

Cara kapal: Door to Door express, ku hawa atanapi laut.

Palabuhan pengiriman: Shenzhen, Daratan Cina.

L / T: biasana dina 7-10 dinten, saatos nampi pamayaran.

Garansi:

Urang nawiskeun Garansi 2 atanapi 3 taun.

Urang Services

24 jam layanan online.

Jasa saatos-jualan Profesional.

Réspon gancang kana pamariksaan sareng eupan balik anjeun.

Staf terlatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab sadayana naroskeun.

Desain khusus, ODM / OEM Layanan Disustomisasi sayogi.

FAQ

Q: Naon cara mayar anjeun nampi?

A: T / T, Paypal, Western union sadayana tiasa dianggo pikeun kami.

Q: Naon sertipikat anjeun tiasa nawiskeun?

A: Biasana CE sareng RoHs, batur UL sertifikasi urang tiasa nawiskeun ogé dumasar kana kabutuhan anjeun.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nampi order sampel, urang tiasa ngintun sababaraha sampel gratis kanggo nasabah pikeun diuji, tapi anu mésér kedah mayar biaya pengiriman.

Q: Naha sadayana produk LED ngalirkeun RoHs?

A: Leres, sadaya produk anu dipimpin kami lulus RoHs, kami nganggo bahan anu mumpuni sareng gaduh Sértipikat CE sareng RoHs.

Q: Naha sadaya produk anu dirarancang ku nyalira?

A: Leres, bos kami ogé insinyur sareng kami gaduh langkung ti 10 taun tim insinyur exprencing, sadaya produk anu dipimpin dirarancang ku nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami