12V Digital LED Strip

  • LC8806 WS2811 UCS1903 LED Strip

    LC8806 WS2811 UCS1903 LED Strip

    LC8806 / WS2811/ Supir ICS1903 IC nyaéta fungsi pin pikeun pin, tiasa dianggo dina desain pcb anu sami, pangaruh pencahyaan sami, cara kontrol anu sami. Aranjeunna ndina diwangun-di IC , sareng DC12 volt, masing-masing 3 LEDS piksel/ diatur cuttable, Strip dipingpin LC8806 / WS2811 ngagaduhan kualitas anu stabil sareng seueur dianggo sareng populer di kalangan palanggan. Kami gaduh 30/48 / 60leds per méter warna impian dipimpin strip pikeun pilihan anjeun.

  • LC8808B GS8208 WS2815 LED Strip

    LC8808B GS8208 WS2815 LED Strip

    LC8808LED mangrupikeun DC12V 5050 piksel RGB LED énggal, fungsi anu sami sareng GS8208 / WS2815 dipimpin, sareng panggunaan strip anu dipimpin LC8808B ngagentos strip anu dipimpin GS8208 / WS2815 dina pasaran. Hiji LED 1 piksel, DC12V masing-masing tiasa ditunjuk nganggo garis data dobel, saé pisan pikeun panggunaan proyék. 

  • LC8808S GS8208 LED Strip

    LC8808S GS8208 LED Strip

    LC8808S LED Strip ngagaduhan 2 sinyal data, hiji nyaéta DI, hiji nyaéta BI.janten nalika anjeun nganggo chip anu dipimpin pikeun dijalankeun strip, dua garis data tiasa dianggo dina waktos anu sami, anu mastikeun kualitas proyék sacara umum dijamin. DC12V hiji LC8808s IC supir ngatur hiji rgb anu dipimpin, masing-masing tiasa ditujukeun, kalayan turunna voltase anu kirang, fungsi anu sami sareng strip anu dipimpin GS8208, nyarankeun pikeun panggunaan proyék.