PRODUK PANAS

LC8812B SK6812 WS2812B LED Jalur

LC8812B / WS2812B / SK6812 LED nyaéta 5050 RGB LED kalayan IC built-in, éta populer pisan di kalangan palanggan, pin anu sami pikeun fungsi pin sareng pangaruh lampu, cara kontrol anu sami. Tegangan DC5V, Masing-masing dipingpin mangrupikeun piksel sareng cuttable, masing-masing tiasa kajawab. Jalur anu dipimpin ogé tiasa diluyukeun sareng logo konsumén atanapi labél sakumaha pamundut.

LC8812B SK6812 WS2812B LED Strip

LC8806 WS2811 UCS1903 LED Strip

Supir LC8806 / WS2811 / UCS1903 IC nyaéta fungsi pin pikeun pin, tiasa dianggo dina desain pcb anu sami, pangaruh cahaya anu sami, cara kontrol anu sami. Éta henteu diwangun-di IC, kalayan tegangan DC12, masing-masing 3 LEDS piksel / set cuttable, LC8806 / WS2811 strip dipimpin gaduh kualitas stabil sareng seueur dianggo sareng populer di kalangan konsumén. Kami gaduh 30/48 / 60leds per méter warna impian dipimpin strip pikeun pilihan anjeun.

LC8806 WS2811 UCS1903 LED Strip

Jalur LED LC8822 SK9822

LC8822 led nyaéta pamutahiran anu dipimpin dina dasar SK9822, boh LC8822 sareng SK9822 LED gaduh 4 kabel (DC5V, CLOCK, DAT, GND). LC8822 sareng SK9822 ngagaduhan fungsi pin sareng tiasa nganggo desain PCB anu sami, cocog sareng APA102 sareng cara kontrol anu sami. Transmisi garis dobel ngajantenkeun sinyalna kualitas gancang pisan sareng stabil, Komo pikeun mintonkeun pidéo kalayan transmisi data anu ageung dina LED, éta ogé tiasa lancar sareng moal macét.

LC8822 SK9822 LED Strip

LC8808B GS8208 WS2815 LED Strip

LC8808B LED mangrupikeun DC12V 5050 piksel RGB LED énggal, fungsi anu sami sareng GS8208 / WS2815 dipimpin, sareng LC8808B dipimpin nganggo strip pikeun ngagentos strip led GS8208 / WS2815 dina pasaran. Hiji LED 1 piksel, DC12V masing-masing tiasa ditunjuk nganggo garis data dobel, saé pisan pikeun panggunaan proyék.

LC8808B GS8208 WS2815 LED Strip

2835 LED Jalur

(1) 2835 lumen smd tinggi dipimpin, masing-masing dipimpin sakitar 22-24 lumen, tapi arus anu langkung handap sakitar 30mA, éta tiasa siga kaca 5050, tapi ku konsumsi listrik anu langkung handap, anu paling penting nyaéta cukup stabil, ogé biayana langkung handap. (2) 2835 strip anu dipimpin nyaéta ngagantian anu hadé tina 5050 sareng 5630 kalayan biaya anu langkung handap sareng hemat énergi. (3) Super terang 2835 SMD top LED, inténsitas luhur sareng reliabilitas. (4) Jangka panjang umur 50.000+ jam. (5) Cuttable unggal 3 LED sapanjang tanda motong pikeun 12V, 6 LED sapanjang tanda motong pikeun 24V, numutkeun sarat praktis. (6) Pita anu fléksibel pikeun melengkung sakitar tikungan, konsumsi kakuatan rendah

2835 LED Strip

3528 LED Jalur

3528 strip led fléksibel nganggo chip LED SMD3528 janten sumber cahaya, anu ngagaduhan 6 warna, Bodas Bodas, Bodas, Bodas Alam, Beureum, Héjo, Biru, RGB pikeun pilihan anjeun. Sadaya strip anu dipimpin 3528 tiasa didamel nganggo DC12V atanapi DC24V, tiasa dipotong unggal 3 LED sapanjang tanda motong Kanggo 12V, 6 LEDS sapanjang tanda motong pikeun 24V numutkeun sarat praktis. Pita anu fleksibel pikeun melengkung sakitar tikungan, konsumsi kakuatan anu low. Éta tiasa ngahontal épék pencahayaan hiasan anu saé sareng seueur dianggo di panjuru dunya, sapertos: bumi, hotél, pasar jsb.

3528 LED Strip
ABOUT US

Tentang Kami

Shenzhen LED Color Co., Ltd. (saterasna disebut LED Color) mangrupikeun produsén ngarah tina chip LED sareng produk lampu strip LED di Cina. Perusahaan didirikeun taun 2012 sareng perusahaan tingkat nasional ngahijikeun desain sareng manufaktur, perusahaan berteknologi tinggi.

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process. Kualitas
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products Sertipikat
  • Professional manufacturer of XXXX XXXX Products nearly 10 years. Our XXXX XXXX  factory is located in XXXX. Pabrikan

PRODUK FITUR

blog urang

  • Pamimpin LED Smart SMD-Warna LED LED

    Shenzhen Color Opto Electronics Co., Ltd. parantos ampir 8 taun pangalaman dina produksi produk LED anu tiasa ditunjuk. Kalayan paménta pasar pikeun chip LED pinter ngembangna, departemen bungkusan dipimpin digital perusahaan urang didirikeun taun 2017. Departemen bungkusan nyaéta ...

  • ISO90001, CE, RoHs, Sértipikat UL

    Ti saprak didirikeun, perusahaan kami parantos nuturkeun kana nilai "Kualitas Mimiti, Tetep Ngaronjatkeun" pikeun ningkatkeun prosés produksi sareng mastikeun kualitas produksi. Éta anu munggaran di industri anu lulus sértipikasi pendaptaran ISO9001. Ayeuna prod ...

  • Sertipikat perusahaan teknologi tinggi

    Kualitas heula, panilitian kontinyu sareng pamekaran produk énggal, inovasi kontinyu nyaéta filsafat perusahaan urang. Kalayan usaha unremitting urang, parusahaan urang parantos dileler bijil ti perusahaan teknologi tinggi. Ieu sanés ngan ukur negeskeun tina panilitian inovatif kami sateuacanna sareng ...

  • Pameran Lampu Internasional Guangzhou 2018

    Pameran Lampu Internasional Guangzhou mangrupikeun pameran cahaya panggedéna sareng lengkep di Asia, dimana anjeun tiasa leres-leres ngartos produk anyar anu diluncurkeun ku perusahaan anu béda-béda di dunya Pameran cahaya panggedéna di dunya & Pameran LED ASIA. Terang-terang salaku Guangzhou Lig ...

  • sns_04 (1)
  • sns_04 (2)
  • sns01
  • sns02